Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre a ales „top 3” jucători la Dinamo în acest moment. Cine e singurul român pus pe podium

Florentin Petre a ales cei mai buni jucători de la Dinamo în acest moment. Fostul căpitan din "Groapă" susţine că echipa se poate salva dacă va continua acest trend.
15.02.2024 | 21:59
Florentin Petre a ales top 3 jucatori la Dinamo in acest moment Cine e singurul roman pus pe podium
Florentin Petre a ales „top 3” jucători la Dinamo în acest moment. Cine e singurul român pus pe podium. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a câştigat cu 2-0 meciul de pe terenul Farului Constanţa, victorie care reaprinde speranţele “câinilor” pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Kopic a făcut cel mai bun joc din actuala stagiune.

Florentin Petre a ales „top 3” jucători la Dinamo în acest moment

Fostul căpitan al lui Dinamo, Florentin Petre, a fost încântat de evoluţia “câinilor” la Ovidiu şi a făcut, în direct la FANATIK SUPERLIGA, topul celor mai buni jucători pe care îi are Kopic la dispoziţie în acest moment:

ADVERTISEMENT

“Ţinând cont cu cine a jucat Dinamo, mă aşteptam să facă un rezultat bun. Nu mă aşteptam să bată. A fost o surpriză extraordinar de plăcută şi vreau să îi felicit pentru cum au pregătit acest joc.

Îmi place foarte mult Velkovski, Milanov bulgarul, se vede că încă nu este pregătit. Borduşanu mi-a plăcut foarte mult aseară. Dar e greu să alegi trei când meciul îl câştigă grupul. 

ADVERTISEMENT

“Sistemul pe care l-a jucat Kopic îl ajută foarte mult pe Borduşanu”

Vreau să îi felicit pe toţi, lăsând la o parte calitatea individuală a celor care au marcat. Mă refer la Dennis Politic, la Velkovski, la Borduşanu, care mă încântă de la meci la meci. Homawoo şi Patriche, care este ca vinul, joacă bine la 38-39 de ani.

Sistemul pe care l-a jucat Kopic îl ajută foarte mult pe Borduşanu. În a doua repriză a intrat foarte bine Amzăr, un jucător pe care Dinamo trebuie să îl valorifice. Este foarte greu pentru tineri să menţină un ritm de competiţie.

ADVERTISEMENT

Dacă joacă cum au evoluat aseară, îmi doresc din toată inima să se salveze. Acest club la care noi am jucat… dacă băieţii înţeleg ce înseamnă Dinamo şi această mentalitate, merită să meargă mai departe.

Asta este calitatea şi diferenţa. Când joacă Dinamo, oriunde merge, toată lumea o apreciază, dar o şi înjură”, a spus Florentin Petre la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dinamo a egalat FC Botoşani în clasament, dar ambele formaţii sunt la 8 puncte de primul loc de baraj, ocupat de Poli Iaşi. “Câinii” joacă următorul meci pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, sâmbătă, de la ora 20:00.

Florentin Petre a ales „top 3” jucători la Dinamo în acest moment

ADVERTISEMENT