Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre a analizat Dinamo – UTA. „Au forța să câștige meciul”

Florentin Petre, fostul căpitan al lui Dinamo, a prefațat meciul extrem de important al „câinilor” împotriva fostului antrenor, Mircea Rednic.
08.03.2024 | 07:03
Florentin Petre a analizat Dinamo  UTA Au forta sa castige meciul
UTA are nevoie de victorie cu Dinamo pentru a prinde playoff-ul, în timp ce „câinii” luptă pentru salvarea de la retrogradare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florentin Petre a analizat la FANATIK SUPERLIGA confruntarea dintre Dinamo și UTA. Dinamovistul e convins că jucătorii lui Zeljko Kopic pot învinge, însă Mircea Rednic nu a uitat cum a plecat din „Groapă”.

Florentin Petre a prefațat duelul dintre Dinamo și UTA: „Rednic traversează o perioadă foarte bună”

Horia Ivanovici l-a întărâtat pe Florentin Petre înainte de Dinamo – UTA: „Ai grijă că vine alt dinamovist să vă dea în cap, să vă retrogradeze. Vine Rednic și acum n-are ce să facă. Și dacă el ar iubi Dinamo, el trebuie să joace. N-are ce să facă. Vine Rednic să vă pice!”.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre este bucuros că echipa „Puriului” se bate pentru accederea în playoff: „Rednic traversează o perioadă foarte bună. Are condiții, are jucători, este normal să vină să câștige meciul pentru că așa a fost crescut și educat.

Este un antrenor bun, cu experiență în spate extraordinar de mare, dar mai ales la ultimul joc Dinamo de exemplu trebuia să câștige meciul de la Iași. Și-au creat o grămadă de ocazii, iar Abdallah a ratat pur și simplu posibilitatea de a câștigat cele trei puncte”.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre e convins că Dinamo poate câștiga: „A demonstrat în ultimele partide că pot să treacă peste orice echipă”

Florentin Petre îl pune în gardă pe antrenorul celor de la UTA: „Mă bucur pentru Rednic și pentru fotbalul arădean. Asta va face pentru că e dorința lui cea mai mare, dar Dinamo are forță și a demonstrat în ultimele partide că pot să treacă peste orice echipă”.

„Piticul” a încercat să le ridice moralul jucătorilor lui Zeljko Kopic înainte de meci: „Eu cred că Dinamo va câștiga meciul ăsta. Eu merg cu Dinamo până la capăt pentru că îmi oferă posibilitatea din rezultatele pe care le-au avut în ultimele 5 partide și am încredere totală că vor face un meci bun și vor câștiga. 

ADVERTISEMENT

Plus că dacă nu câștigă situația se va înrăutăți și va fi mai grav decât era. Bineînțeles, în momentul de față Dinamo nu are voie să facă pași greșiți”, a mai spus antrenorul la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO.

Florentin Petre, mesaj pentru Mircea Rednic și jucătorii lui Dinamo înainte de meciul cu UTA