Sport

Florentin Petre, în al nouălea cer după ce a semnat cu Dinamo: “Nicăieri nu-i ca acasă!”. Exclusiv

Florentin Petre se întoarce acasă, la Dinamo, după 10 ani. "Câinele" simbol din Ştefan cel Mare a vorbit pentru FANATIK despre revenirea la roş-albi.
12.06.2024 | 17:01
Florentin Petre in al noualea cer dupa ce a semnat cu Dinamo Nicaieri nui ca acasa Exclusiv
Florentin Petre, în al nouălea cer după ce a semnat cu Dinamo: "Nicăieri nu-i ca acasă!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate revenirea lui Florentin Petre la Dinamo, pe postul de antrenor secund. Fostul mijlocaş a semnat contractul şi vrea să pună umărul la revenirea în top a echipei la care a scris istorie.

Florentin Petre, în al nouălea cer după ce a semnat cu Dinamo: “Nicăieri nu-i ca acasă!”

Florentin Petre a vorbit pentru FANATIK după revenirea la Dinamo, spunând că este foarte fericit şi va da totul ca echipa la care şi-a petrecut cei mai frumoşi ani să revină în elita fotbalului românesc:

ADVERTISEMENT

“Nicăieri nu-i ca acasă. Mă bucur foarte tare de acest moment, am muncit foarte mult să ajung aici. Am întâlnit oameni hotărâţi, oameni care vor să facă performanţă, atât domnul Kopic cât şi domnul Nicolescu.

Am stat puţin de vorbă, am văzut care sunt ideile şi tot ceea ce ne dorim împreună. Mă bucur foarte tare că fac parte din echipă. De aia am şi renunţat la contractul cu Unirea Ungheni. Pe calea asta vreau să le mulţumesc.

ADVERTISEMENT

“A fost singura mea dorinţă când am semnat acolo. Dacă o să primesc ofertă de la Dinamo aş vrea să merg”

Mi-au oferit nişte condiţii foarte bune pentru a face performanţă acolo. Nu plecam niciodată dacă nu apărea oferta de la Dinamo. Am muncit foarte mult acolo şi am întâlnit nişte oameni deosebiţi.

În frunte cu domnul primar Prodan. A fost singura mea dorinţă când am semnat acolo. Dacă o să primesc ofertă de la Dinamo aş vrea să merg. Au înţeles, n-a fost nicio problemă, am putut pleca de cum am primit oportunitatea.

ADVERTISEMENT

Ne-am înţeles repede cu cei de la Dinamo, fără nicio problemă. Mai discuţi de bani şi toate cele când vii să faci performanţă la clubul la care ţi-ai petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă? Nu vorbim de lucrurile astea.

“Voi da tot ce am mai bun din mine ca Dinamo să revină acolo unde toţi fanii dinamovişti îşi doresc”

O să iau contact cu jucătorii mâine şi poimâine. I-am rugat frumos, am avut un an foarte greu la Liga a III-a şi voi începe de la 1 iulie munca propriu zisă. Alături de conducere, de staff-ul condus de domnul Kopic, vom face strategia pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Am venit să ajut şi voi da tot ce am mai bun din mine ca Dinamo să revină acolo unde toţi fanii dinamovişti îşi doresc”, a declarat Florentin Petre pentru FANATIK.

  • 48 de ani are Florentin Petre
  • 16 ani a evoluat Florentin Petre pentru Dinamo
ADVERTISEMENT