Fotbal intern

Florentin Petre, ironic cu Laurette, prietena lui Magaye Gueye: „În loc să-l schimbe, mă certa pe mine”

10.03.2021 | 20:51
Florentin Petre ironic cu Laurette prietena lui Magaye Gueye In loc sal schimbe ma certa pe mine
ADVERTISEMENT

Florentin Petre a reacționat după scandalul în care Magaye Gueye a fost implicat, după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină și a fost ironic la adresa lui Laurette, prietena atacantului lui Dinamo.

Antrenorul Daciei Brăila a amintit de faptul că Laurette l-a certat pe el după primul scandal al lui Gueye în România, atunci când s-a filmat în jacuzzi, în timp ce Dinamo traversa problemele pe care le traversează și acum.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că în loc să fie el certat pentru că l-a certat atunci pe Gueye, mai bine ea ar fi putut să-l schimbe pe atacantul francez cu origini senegaleze.

Florentin Petre, ironic cu Laurette, prietena lui Magaye Gueye

Florentin Petre a comentat scandalul în care Magaye Gueye a fost implicat, dar a ținut să o ironizeze și pe Laurette, prietena atacantul „câinilor”: S-a luat o domnișoară de mine că de ce îl cert pe Gueye. În loc să îl certe și să îl trimită să se schimbe, mă certa pe mine.

ADVERTISEMENT

După ce că ți-e greu din toate punctele de vedere, nu te mai lega și cu astfel de jucători la cap.

Eu am avut un astfel de caz la Foresta și i-am dat liber. Omul a băut și el un pahar în plus și a înjurat președintele. Un băiat foarte talentat, încă o dată spun, dar l-am dat afară imediat”.

ADVERTISEMENT

Ce îi spunea Laurette lui Florentin Petre

Laurette îi lua apărarea lui Magaye Gueye după scandalul cu jacuzzi-ul de la Poiana Brașov și îi reproșa lui Florentin Petre faptul că l-a certat pe prietenul ei: „După cum se vede, ne-am distrat! Băiatul acesta n-ar trebui să fie dat afară din țară, am auzit ce a spus Florentin Petre.

E cam răutăcios, fiecare om face ce vrea în viața lui privată. Eram la distracție și făceam o glumă. Nu înseamnă că a vorbit și serios. Nu mă interesează ce vorbește lumea! Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?”.

ADVERTISEMENT

Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un foarte bun fotbalist, eu știu situația lui de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem demult, eu îl cunosc înainte să vină în București. Știu prin ce a trecut.

Au fost momente foarte grele, dar l-am susținut așa cum am putut mai bine. Eu am vrut să-i fac lui o surpriză. Am plecat la munte împreună cu mai mulți prieteni. Am stat afară la un hotel la Poiana Brașov, în piscină. Când oamenii mai beau un pahar cu vin, e posibil să mai scape o vorbă, o două. Dar asta nu înseamnă că el nu-și face datoria la Dinamo.

Filmulețul acela cred că are două luni de zile și eu știu foarte bine la cine l-a trimis. Persoana respectivă îl amenință acum pe Magaye cu niște lucruri și de aceea a ajuns materialul video în spațiul public. Noi nu i-am făcut rău, i-am făcut bine (n.n. râde). Eu sunt în relații bune cu Magaye, atât pot să spun”, a spus Laurette Atindehou pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT