Carousel hot news

Florentin Petre, mesaj tulburător pentru Gigi Becali: “Pe viaţă”

Florentin Petre este unul dintre simbolurile lui Dinamo, mijlocaşul a evoluat timp de 12 sezoane la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fostul căpitan s-a luptat în mulţi ani cu virusul...
Autor: Razvan Nicolae | 26.09.2017 | 19:03
Florentin Petre, mesaj tulburător pentru Gigi Becali:

Florentin Petre este unul dintre simbolurile lui Dinamo, mijlocaşul a evoluat timp de 12 sezoane la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fostul căpitan s-a luptat în mulţi ani cu virusul Hepatitei de tip C, din acest motiv a şi absentat o perioadă de la FC Dinamo.

Ajuns la 41 de ani, dinamovistul a anunţat printr-o postare pe contul său oficial de Facebook că a scăpat de teribila boală. Florentin Petre a ţinut să le mulţumească cu acest mesaj celor care l-au ajutat să scape de problemele de sănătate, printre aceştia numărându-se Gigi Becali şi Anamaria Prodan. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mesajul lui Florentin Petre pentru Gigi Becali

“Acest mesaj are două conotaţii, două direcţii: vreau să mulţumesc public, din adâncul inimii, binefăcătorilor mei Gigi Becali şi Anamaria Reghecampf – Prodan, atât eu cât şi familia mea şi să le spun că nu mi-a fost dat niciodată să întâlnesc atâta generozitate şi bunătate. După 18 ani cât am fost infectat cu virusul Hepatitei C, timp în care am jucat, am antrenat, am muncit fără să ţin cont de urmări, în mod inconştient, cu ajutorul acestor doi oameni şi cu ajutorul evoluţiei medicinei, m-am vindecat complet, spre uimirea medicilor şi bucuria celor care mă doresc sănătos. Sunt din nou apt de muncă, apt să vă antrenez copiii, apt să transmit fotbal mai departe şi apt să-mi cresc copiii!!”, se arată în mesajul postat de Florentin Petre.

Fostul căpitan al “câinilor roşii” a mai precizat că rivalitatea din sport trece într-un plan secund în astfel de momente. Florentin Petre le-a transmis un mesaj şi suporterilor, acestora le-a spus să nu mai ducă până la ură sentimentul faţă de echipa adversă.

“Gigi Becali şi Anamaria Prodan, nu am cuvinte să vă spun cât vă sunt de îndatorat şi nu-mi rămâne decât să vă arăt permanent, recunoştinţa mea. Sper ca într-o zi să pot întoarce într-o formă umanitară, gestul dumneavoastră. De asemeni, vreau să transmit suporterilor, iubitorilor de fotbal şi de sport, în general: nu duceţi până la ură sentimentul pentru echipa adversă!! Dinamovist, stelist, rapidist sau orice altceva, oameni suntem cu toţii şi trebuie să ţinem cont că nu suntem nemuritori şi că nu ar trebui să ne permitem să irosim timp pentru ură şi invective”, se mai arată în mesajul postat de fostul căpitan.

259 de meciuri a jucat Florentin Petre la Dinamo Bucureşti

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!