Fotbal intern

Florentin Petre se ia de Dinamo: “Patrick ar fi făcut faţă”

12.07.2018 | 12:32
Florentin Petre se ia de Dinamo! Patrick, supărat după o ratare

Florentin Petre se ia de Dinamo după ce Patrick, fiul său, a fost împrumutat din nou. Fostul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare este de părere că mijlocaşul ar fi putut să evolueze la Dinamo acum, când se folosesc jucători crescuţi în academie.

Petre seniori regretă că fiul său nu a avut parte de sfatul unui antrenor bun, care să îl înveţe ce trebuie să facă: ”Patrick ar fi făcut faţa de cel puţin trei ani de zile, fără niciun fel de probleme. Iar în momentul de faţă, cu siguranţă putea să joace lejer în noua echipă a lui Dinamo. Se descurca foarte bine, ţinând cont că a avut o perioadă mai puţin bună în ultima parte a campionatului. A avut şi o problemă medicală.

Florentin Petre se ia de Dinamo

El încă este în recuperare. Trage de el, munceşte foarte mult, cum a făcut-o în toţi aceşti ani, dar trebuie să vină cineva să îi dea încredere şi să aibă lejeritatea jocului şi a calităţii lui pe care o are, şi să demonstreze, în primul rând. Dar cel mai important pentru el era să vină un antrenor să îi spună ce are de făcut. Şi cu siguranţă Patrick va juca un fotbal de calitate”, a declarat Florentin Petre pentru Telekom Sport.

Florentin Petre se ia de Dinamo. Patrick, în braţele tatălui său pe când acesta juca în Ştefan cel Mare
Florentin Petre se ia de Dinamo! Patrick, alături de tatăl său

Citeşte şi:

Patrick Petre vrea să se retragă! Terminat la doar 21 de ani?!

Patrick Petre s-a despărţit de Dinamo! Rămâne în Liga 1