Life

Florentina, declarații surprinzătoare după despărțirea de Livian de la Puterea Dragostei. Ce spune frumoasa brunetă

01.12.2020 | 14:02
Florentina declaratii surprinzatoare dupa despartirea de Livian de la Puterea Dragostei Ce spune frumoasa bruneta
Florentina, declarații surprinzătoare după despărțirea de Livian de la Puterea Dragostei. Ce spune frumoasa brunetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florentina Neagu a făcut declarații surprinzătoare la scurt timp după ce a pus capăt poveștii de dragoste pe care o avea cu Livian Pop de la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă a lăsat să se înțeleagă că în timpul relației nu a avut parte de respectul cuvenit. 

Tânăra este de părere că în viață nu trebuie să te mulțumești cu puțin și mai ales, trebuie să-ți accepți greșelile din trecut pentru a putea să te iubești mai departe. Florentina nu se lasă doborâtă de această despărțire și nu pune la suflet etichetele pe care i le-au adus internauții.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei a mărturisit că este momentul să plece pe alt drum, fiind de părere că relația cu concurentul de la Kanal D a ajutat-o să-și dea seama ceea ce vrea să facă pe viitor.

Florentina, primele declarații după separarea de Livian de la Puterea Dragostei

„Respectul de sine înseamnă să: știi când este timpul să pleci, să nu te mulțumești cu puțin, să nu aștepți pe cineva să te aleagă, să nu îți lipești etichetele altora despre tine pe frunte, să fii capabil să le spui oamenilor care merită să f..k off.

ADVERTISEMENT

În plus, respectul înseamnă să îți accepți imperfecțiunile, să-ți înțelegi, valorizezi, vindeci și onorezi trecutul, să-ți iubești parcursul, să schimbi ce poate fi schimbat, să accepți ce nu poate fi modificat”, a scris Florentina Neagu în mediul online, notează revista VIVA!.

Bruneta și Livian de la Puterea Dragostei nu sunt la prima despărțire de acest gen, în urmă cu foarte puțin timp tatăl concurentului de la Kanal D mărturisind că tânăra a dat bir cu fugiții, așa cum a făcut înainte și o altă iubită.

ADVERTISEMENT

Nelson Mondialu spunea la momentul respectiv că Florentina îi este infidelă fiului său, motivul invocat de acesta fiind faptul că petrece foarte mult timp pe rețelele de socializare. Livian a sărit în apărarea iubitei sale, declarând că are încredere totală în brunetă.

Iată că acum lucrurile au luat o altă turnură, câștigătorul sezonului doi a emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”, precizând într-un vlog de pe canalul său de Youtube că s-a despărțit de brunetă, fără a vorbi prea mult despre motivele care au dus la separare.

ADVERTISEMENT

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse…”, a declarat Livian Pop, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT