Sport

Florentino Perez, „acuzat” înainte de decernarea Balonului de Aur: „Organizează campanii de promovare”

Gala de decernare a Balonului de Aur 2022 va avea loc luni, 17 octombrie 2022, la Paris. Florentina Perez a fost „acuzat” că știe cum să își etaleze fotbaliștii.
14.10.2022 | 22:09
Florentino Perez acuzat inainte de decernarea Balonului de Aur Organizeaza campanii de promovare
Florentino Perez, „acuzat” că organizează campanii de promovare înaintea galei de decernare a Balonului de Aur. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Gala de decernare a Balonului de Aur 2022 va avea loc peste 3 zile în Franța. Karim Benzema, vârful celor de la Real Madrid, este favorit să câștige cel mai râvnit premiu din fotbal.

Florentino Perez, „acuzat” înainte de decernarea Balonului de Aur: „Organizează campanii de promovare”

Directorul France Football, Pascal Ferre, a oferit informații despre gala care va avea loc peste 3 zile, la Paris. Directorul revistei care organizează Balonul de Aur consideră că Florentino Perez se pricepe să promoveze foarte bine jucătorii din lotul „galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Astfel, președintele lui Real Madrid, are o contribuție semnificativă în a crește șansele fotbaliștilor Realului de a câștiga marele premiu. De asemenea, Ferre a mărturisit că tot ce face Perez este autorizat.

„Real Madrid știe cum să orchestreze campanii. Florentino Perez este foarte atașat de Balonul de Aur și nu ascunde acest lucru. Cred că Perez orchestrează foarte bine aceste campanii de promovare a jucătorilor, fără a fi evident, fără abateri. Niciodată nu au încălcat regulile. Tot ce fac este autorizat”, a mărturisit Pascal Ferre, pentru Sport.es.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema, urmașul lui Cristiano Ronaldo la Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo a câștigat de Balonul de Aur de 5 ori, iar Pascal Ferre consideră că Real Madrid are o foarte bună strategie prin care își promovează jucătorii.

După ce a părăsit lotul „galacticilor”, la rampă, a ieșit Karim Benzema. Francezul a câștigat trofeul Champions League în sezonul trecut și campionatul în Spania. De asemenea, vârful francez a înscris de 44 de goluri în 46 de partide pentru Real Madrid în stagiunea precedentă.

ADVERTISEMENT

„Sunt mașinării, așa cum este Real Madrid, care sunt foarte puternice. Inteligența lor constă în faptul că, de fiecare dată, susțin un singur jucător. Mult timp a fost Cristiano Ronaldo, iar în ultimii doi-trei ani, l-au susținut pe Karim Benzema. Ei înțeleg cum funcționează, nu este nicio coincidență că este unul dintre cluburile cu cele mai multe Baloane de Aur”, au fost cuvintele lui Pascal Ferre.

Pascal Ferre a păstrat secretul. Câștigătorul Balonului de Aur a fost stabilit

Directorul revistei France Football a mărturisit că fotbalistul care va primi Balonul de Aur a fost înștiințat despre acest aspect, însă totul va rămâne secret până la gala de decernare de la Paris.

ADVERTISEMENT

„Încercăm să păstrăm secretul cât mai mult timp. Uneori, ne deghizăm ca nimeni să nu ne vadă atunci când mergem la locuința câștigătorului. Mai mult, îi spunem câștigătorului să nu spună nimic soției sau copiilor”, a mai spus Ferre.

Într-un clasament publicat pe internet, Karim Benzema se află pe primul loc cu 521 de voturi. Erling Haaland, atacantul-record din acest sezon se află abia pe locul 11, în timp ce superstarul Cristiano Ronaldo se află pe locul 12.

ADVERTISEMENT