Nu poate aştepta la infinit după Neymar! Real ia vedeta vecinilor din Madrid

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
01/02/2018, 10:21
Nu poate aştepta la infinit după Neymar! Real ia vedeta vecinilor din Madrid GALERIE FOTO

Nu mai este nici un secret faptul că brazilianul Neymar reprezintă nu doar o obsesie pentru preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, ci şi garanţia ca galacticii să aibă un nou lider de talie mondială în teren. Numai că toate eforturile lui Perez nu sunt suficiente pentru ca brazilianul să ajungă degrabă pe Bernabeu. Cum nu are o clauză eliberatorie care poate fi plătită, Perez depinde de decizia şefilor lui PSG şi la fel şi jucătorul.

Se ştie că şeicul care patronează PSG, Nasser El Khelaifi i-a promis lui Neymar că îl va lăsa să plece în orice moment, dar numai cu o condiţie: câştigarea Champions League. Altminteri Neymar va rămâne, chiar dacă nu îi place, pe Parc des Princes. Această condiţie loveşte zdravăn exact în interesele clubului care îl vrea pe Neymar, pentru că PSG a dat tocmai de Real Madrid în optimile Champions League. Şi e pură fantezie să crezi că Perez ar fi mulţumit să vadă Realul eliminat, numai ca la vară să pună mâna pe Neymar. Cel mai probabil se va juca pe viaţă şi pe moarte, iar Neymar va veni pe Bernabeu, dar în calitate de inamicul nr.1.

Florentino Perez, obligat să mute repede în cazul lui Griezmann

Perez nu poate însă aştepta la infinit după Neymar. El trebuie încă din vară să aibă sânge proaspăt în lot şi un comandant de clasă pe teren şi trebuie să găsească repede soluţii. Deja s-a orientat şi pare cea mai bună alegere, cel puţin până va rezolva cu Neymar. E o soluţie şi comodă şi acceptabilă financiar, iar jucătorul nu ar avea nevoie de nici o acomodare cu Primera Division, pentru că o ştie ca pe propriul buzunar.

Cel care îndeplineşte calităţile de şef de orchestră nu stă deloc departe de Bernabeu şi are o clauză de eliberare de 100 de milioane euro. Este vorba de francezul Antoine Griezmann de la vecina Atletico, acesta anunţându-şi în vară plecarea. Perez ştie că jucătorul a fost aproape de a semna cu Barcelona, dar totul a căzut ca urmare a reuşitei transferului lui Coutinho şi pare puţin probabil ca Valverde să mai aibă nevoie şi de francez. Imediat după dubla cu PSG Perez va începe negocierile cu Atletico, pentru că Griezmann trebuie să ajungă în vară la Real.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.