Sport

Florentino Perez, detalii despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Ar putea fi adevărat”

Patronul lui Real Madrid, Florentina Perez, a abordat zvonurile legate de transferul lui Kylian Mbappe, dând de înțeles că acest lucru va avea loc la vară.
01.05.2022 | 23:30
Florentino Perez detalii despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid Ar putea fi adevarat
Florentino Perez a abordat subiectul transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Sursa foto: EPA-EFE/YOAN VALAT
ADVERTISEMENT

Real Madrid a câștigat LaLiga după victoria de pe Bernabeu cu 4-0 împotriva lui Espanyol. Succesul madrilenilor poate fi un pol de atracție pentru jucători experimentați care vor pleca de la cluburile lor în perioada de transfer de la vară.

Ce a spus Florentino Perez despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Contractul lui Kylian Mbappe la Paris Saint-Germain expiră în această vară, devenind astfel liber de la contract. Din acest motiv, următorul club la care va pleca îl va primi pe atacant fără niciun contra cost.

ADVERTISEMENT

După ce madrilenii au câștigat cel de-al 35-lea titlu din LaLiga, Florentino Perez a lăsat să se înțeleagă faptul că Real Madrid îl va semna într-adevăr pe Mbappe în această vară.

Cu toate că „albii” se luptă în continuare ca să-și asigure finala în Liga Campionilor, după ce a pierdut în deplasare cu 3-4 contra lui Manchester City, atenția lor abia acum începe să se îndrepte către perioada transferurilor din vară.

ADVERTISEMENT

Astfel, lui Florentino Perez i s-au adresat întrebări pe acest subiect, printre care și unele despre semnarea lui Kylian Mbappe.

Vorbind pentru Movistar, Perez a spus: „Nu m-am gândit la asta, dar, acum că ați menționat, ar putea fi adevărat și așa mai departe. Când vom planifica echipa de anul viitor, vom vedea”.

ADVERTISEMENT

Mbappe este probabil cel mai așteptat jucător pentru echipa lui Florentino Perez, deși antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino a dat de înțeles că nu va pleca nicăieri.

CEO-ul lui Real Madrid și-a exprimat totodată mulțumirea față de succesul clubului în LaLiga, adăugând: „Simt ceea ce simt toți madrilenii, o mare satisfacție.

ADVERTISEMENT

„Am avut obiectivul de a câștiga LaLiga și de a câștiga Liga Campionilor. Am câștigat-o pe prima, iar acum trebuie să vedem ce facem cu Liga Campionilor”.

Florentino Perez, mulțumit de prestația lui Carlo Ancelotti

Patronul lui Real Madrid l-a apreciat pe Ancelotti pentru munca depusă de când a fost numit din nou la conducerea clubului.

„Are multă experiență în antrenarea echipelor și întotdeauna există cineva care critică ceva”, a spus Perez. „Dar identificarea lui cu Real Madrid este mare, cu valorile noastre și cu ceea ce reprezentăm, iar acest lucru este important la un antrenor”, a continuat el.

Întrebat dacă Ancelotti se aștepta la oferta de a fi numit iarăși antrenor pe Bernabeu, spaniolul de 75 de ani a răspuns: „Poate că nu. De îndată ce l-am sunat, a spus ‘candidez’, asta a spus.

Și, vorbind cu el în ultimele zile, mi-a zis că a antrenat multe echipe și spune că diferența este că, la Real Madrid, jucătorii sunt fani ai clubului, iar acesta este un plus”.

În urma câștigării celui de-al 35-lea titlu din LaLiga de către Real Madrid, Carlo Ancelotti a devenit primul antrenor care a obținut titluri de campion în Italia, Anglia, Franța, Germania și Spania.

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT