Florentino Perez face totul pentru transferul lui Neymar la Real Madrid. Ultima găselniță: împrumut bancar

Andrei Șchiopu   
în Neymar
15/08/2019, 23:57
Florentino Perez face totul pentru transferul lui Neymar la Real Madrid. Ultima găselniță: împrumut bancar
Neymar în tricoul lui PSG

Florentino Perez a făcut un împrumut la bancă pentru a-l lua pe Neymar de la PSG. Anunțul a fost făcut chiar de ziarul de casă al Barcelonei, „Sport.es”. Președintele lui Real Madrid a obținut joi acordul pentru un împrumut bancar cu scopul de a-l aduce pe brazilian la echipă.

Florentino Perez s-a împrumutat la bancă pentru transferul lui Neymar

Starul brazilian şi-a dat acordul să meargă la Real Madrid, prin intermediul impresarului său. Israelianul Pini Zahavi i-a dat OK-ul lui Florentino Perez pentru transfer”, mai notează cotidianul spaniol. Neymar a încercat să revină la Barcelona în vară, dar toate negocierile dintre catalani și PSG nu s-au derulat în favoarea brazilianului. Astfel că jucătorul a fost de acord să revină în Spania la Real Madrid.Negocierile dintre Barcelona și PSG nu s-au concretizat pentru că suma oferită de catalani parizienilor a fost mult prea mică. Șeicii clubului din capitala Franței vor începe dicuțiile cu Real Madrid. În acest moment, Florentino Perez este dispus să ofere o sumă cuprinsă între 100 şi 120 de milioane de euro plus unul sau doi jucători la schimb.

  • 27 de ani este vârsta brazilianului
Neymar în tricoul lui PSG
Neymar în tricoul lui PSG

Neymar, aproape de revenirea în Spania după doi ani

Neymar a plecat în vara anului 2017 de la Barcelona la PSG, după ce francezii au achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro. Suma de transfer a fost un record în fotbal. Chiar și așa, fotbalistul brazilian a intrat în dizgrațiile fanilor lui PSG din cauza atitudinii lui față de club și pentru că încearcă să facă tot posibilul pentru a-i părăsi în ultima vreme.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar a bifat 58 de partide în care a înscris de 51 de ori și a oferit 29 de pase decisive. Brazilianul a câștigat cu clubul francez două titluri, o cupă și două Supercupe.

  • 180.000.000 de euro este cota lui Neymar, conform Transfermarkt
Închide ×