Fotbal international

“Florentino Perez îl iubește pe Mourinho”! Ce salariu îi oferă Real Madrid portughezului!

20.12.2018 | 10:18

La Real Madrid, Santiago Solari nu are voie să greșească. Presa spaniolă scrie că președintele Florentino Perez e cu ochii pe Jose Mourinho pe care îl vrea pe Santiago Bernabeu. “Florentino îl iubeşte pe antrenorul Mourinho”, a spus Predrag Mijatovic, fost oficial la Real și prieten cu actualul președinte.

Jose Mourinho a fost o variantă pentru banca “galacticilor” și în urmă cu o lună și jumătate când Real Madrid l-a concediat pe Julen Lopetegui. Portughezul era sub contract cu Manchester United și nu a avut cum să preia gruparea spaniolă. Presa a scris atunci că Florentino Perez l-a contactat, dar Mourinho nu a vrut să plece de pe Old Trafford, pentru că ar fi trebuit să plătească o despăgubire de aproape 30 de milioane de euro către Manchester United.

Jose Mourinho este dorit la Real Madrid de președintele Florentino Perez

Florentino Perez îl vrea pe Jose Mourinho la Real Madrid. Îi dă 20 de milioane de euro salariu

Jose Mourinho a fost dat afară de la Manchester United, dar portughezul a plecat cu o grămadă de bani de la englezi, de la care va primi 22,5 de milioane de lire sterline, pentru că a fost demis înainte de expirarea contractului. Cotidianul spaniol El Pais scrie că Florentino Perez l-a contatctat deja pe Jose Mourinho pe care încearcă să-l convingă să preia pe Real Madrid din sezonul viitor. Pentru asta Florentino Perez i-a pregătit portughezului un salariu anual de 20 de milioane de euro, scriu spaniolii.

“Florentino îl iubeşte pe antrenorul Mourinho. Văd multe opţiuni pentru el de a antrena Real Madrid. De fiecare dată când clubul a schimbat antrenorul, au fost în legătură cu el. Sper ca Solari să aibă succes. Dar dacă la finalul sezonului Real caută antrenor, Mourinho e o posibilitate, pentru că nu sunt mulţi disponibili”, a spus Mijatovic despre planurile președintelui de la Real Madrid.

Mourinho și Mijatovic, la Muntenegru – Serbia 0-2, o partidă din grupa României din Liga Națiunilor

Un alt om cu surse puternice în clubul din Madrid, fostul președinte Ramon Calderon, cel care în 2006 se făcea frate de sânge cu patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a spus că Florentino Perez are o slăbiciune pentru antrnoerul portughez. “Nu e nicio îndoială. Jose Mourinho este antrenorul pe care președintele Florentino Perez îl respectă. Mai devreme sau mai târziu, Mourinho va ajunge sigur antrenor al lui Real Madrid, din păcate sau din fericire”, a spus fostul președinte al lui Real Madrid, chiar înainte ca Santiago Solari să fie numit antrenor la clubul spaniol.

  • 3 sezoane a antrenat Jose Mourinho pe Real Madrid în perioada 2010 – 2013
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri