Fotbal international

Florentino Perez speră și la Kylian Mbappe. “Numai Zidane îl poate convinge”

12.03.2019 | 11:54
Florentino Perez spera si la Kylian Mbappe Numai Zidane il poate convinge

După revenirea pe banca tehnică a lui Zinedine Zidane, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a devenit mult mai optimsit și acum speră chiar și în aducerea francezului Kylian Mbappe. Zizou a decis să se întoarcă pe Santiago Bernabeu după nouă luni de când plecase și a acceptat oferta lui Perez numai după ce acesta i-a garantat că la vară îi va aduce jucătorii pe care îi dorește: Neymar, Eden Hazard și Mohamed Salah. În trei ani stați la Real Zidane a avut în total 16 eșecuri, iar numai în acest sezon, în toate competițiile, s-au înregistrat deja 14.

Florentino Perez îl vrea pe Kylian Mbappe la Real Madrid

Florentino Perez a explicat însă presei în timpul unui eveniment organizat de fostul jucător al Realului, Esteban Granero, la hotelul Wellington, faptul că la vară nu va fi vorba de o revoluție la nivelul lotului, ci numai de niște schimbări absolut necesare pentru bunul mers al echipei în sezonul viitor. Cu alte cuvinte a vrut să spună că nici nu vor pleca foarte mulți jucători din actualul lot, dar nici nu trebuie să ne așteptăm la o armată de nou sosiți.

Însă Perez a recunoscut că personal și-ar dori foarte mult să îl vadă în tricoul lui Real și pe francezul Kylian Mbappe. Întrebat pe care dintre Mbappe sau Neymar ar prefera președintele Realului a spus pe loc, pe amândoi. Îi place foarte mult Mbappe și știe că este foarte greu de adus, după ce l-a ratat de puțin acum doi ani. Însă păstrează speranțe datorită întoarcerii lui Zinedine Zidane.

Florentino Perez îl vrea pe Kylian Mbappe. Zidane l-a vrut pe Mbappe la Madrid încă de acum doi ani, când puștiul era la Monaco
Florentino Perez îl vrea pe Kylian Mbappe. Zidane l-a vrut pe Mbappe la Madrid încă de acum doi ani, când puștiul era la Monaco

Elogii pentru Zinedine Zidane

“Numai Zidane îl poate convinge pe Mbappe să vină la noi. El, pentru că este francez, poate pune altfel problema și nu este exclus să și reușească. Personal, mi-l doresc mult pe Mbappe, un atacant complet, rapid și cu un simț al porții extraordinar.” Este totuși greu de crezut că PSG s-ar putea lipsi de ambele perle din lot. Poate că unul din staruri ar putea pleca, dar ambele puțin probabil.

Florentino Perez a prins prilejul și de a elogia pe vechiul și noul său antrenor, de care se despărțise nu tocmai cordial vara trecută: “Este o poveste de dragoste Real Madrid-Zinedine Zidane veche de 18 ani și toată lumea la Real Madrid este foarte mulțumită de faptul că a acceptat să revină. E un om care produce mult entuziasm în jurul său și nu numai în Spania, pentru că am văzut reacțiile de afară”.