Fotbal international

Florentino Perez, în vestiar după eşecul cu Şahtior Doneţk. Cum a reacţionat preşedintele lui Real Madrid

22.10.2020 | 12:30
Florentino Perez in vestiar dupa esecul cu Sahtior Donetk Cum a reactionat presedintele lui Real Madrid
ADVERTISEMENT

Real Madrid era cel mai mare favorit dintre toţi granzii Europei care au jucat în prima rundă a grupelor Champions League. Echipa lui Zinedine Zidane juca acasă împotriva campioanei Ucrainei, Şahtior Doneţk, şi dincolo de valoarea superioară indiscutabilă a lotului madrilen prăpastia era adâncită şi de absenţele a nu mai puţin de opt jucători, cinci foarte importanţi, de la oaspeţi.

Şahtior făcuse şi ea cunoştinţă cu cel mai nedorit musafir care nu întreabă pe nimeni dacă e primit de vreo opt luni încoace pe întreaga planetă, coronavirusul, şi jucători cheie precum Junior Moraes, Alan Patrick sau Tyson se aflau în convalescenţă.

ADVERTISEMENT

Zidane a crezut însă că e suficient numele de brand la Real Madrid pentru ca ucrainenii să aibă respect şi să stea cuminţi. Pentru francez şi probabil pentru majoritatea jucătorilor săi un singur film se derula în faţa ochilor, cel de sâmbătă, când va fi proiectat un nou episod din serialul El Clasico, locul faptei fiind Camp Nou din Barcelona.

Al doilea şoc pentru Florentino Perez în mai puţin de o săptămână

Şi dacă a gândit aşa a trecut la fapte, alcătuind primul unsprezece cu multe roţi de rezervă, cea mai surprinzătoare alegere fiind vârful Jovic. Rezultatul a fost un dezastru concretizat în 0-3 la pauză.

ADVERTISEMENT

Tardivă a fost revenirea din a doua parte, când au apărut Benzema şi Vinicius şi ar fi fost chiar nedrept pentru oaspeţi ca Real să fi prins colacul salvator al unui punct în ultimul minut, când au marcat, dar VAR le-a anulat egalul pentru ofsaid. În tribune, preşedintele Florentino Perez a trăit al doilea şoc neaşteptat după 0-1 acasă cu Cadiz în campionat.

Preşedintele lui Real Madrid a renunţat la reproşuri

Bossul lui Real are un obicei. După fiecare meci acasă plonjează în vestiar, fie pentru a felicita, de cele mai multe ori, echipa, fie pentru a muştrului jucătorii în cazul unui pas fals. Acum, scrie Marca, a intrat extrem de nervos, însă a renunţat la tirul de reproşuri de cum a păşit înăuntru.

ADVERTISEMENT

„Trei minute cu Perez în vestiarul Realului”– a titrat Marca despre apariţia preşedintelui printre jucători. Perez a renunţat la a lua la rost echipa văzând feţele extrem de afectate ale acestora. Şi-a dat seama că o critică nu este oportună acum, când următorul joc este tocmai El Clasico.

Salvarea ar putea veni din El Clasico

Ca de obicei, Florentino Perez a coborât la final în ​​vestiar. Vizita sa a fost mult mai scurtă decât după ​​alte jocuri. Jucătorii Realului avea feţe lungi, fiind extrem de dezamăgiţi după eşec, astfel că preşedintele nu a vrut să aducă şi mai multă tensiune înainte de El Clasico.

ADVERTISEMENT

Zinedine Zidanea decis să ia asupra sa toate comentariile negative, ieşind în faţă şi declarând că acest eşec este numai al lui şi şi-l asumă în totalitate. A căutat să protejeze nişte vedete cu moralul de sticlă după două umilinţe consecutive în mai puţin de o săptămână ştiind că un rezultat bun în El Clasico va fi buretele perfect.

ADVERTISEMENT