Sport

Luis Figo și Guti, ultimele ”victime” ale lui Florentino Perez! Derapaj uluitor al președintelui lui Real

Florentino Perez este recunoscut ca un conducător de fier, dar jurnaliștii spanioli l-au surprins când a făcut praf câteva legende ale clubului Real Madrid.
16.07.2021 | 10:20
Luis Figo si Guti ultimele victime ale lui Florentino Perez Derapaj uluitor al presedintelui lui Real
ADVERTISEMENT
16-07-2021
07:21

Perez, cuvinte uluitoare despre Figo

O nouă înregistrare cu președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a fost dată publicității de El Confidencial, iar victimele sunt două nume celebre ale ”galacticilor”: Luis Figo și Guti.

”El distruge echipa. Cel mai bun a fost Zidane, fără îndoială. Figo a fost un fiu de t***ă, ca Raul. Ei doi au fost cei mai răi”, a spus Perez despre mijlocașul portughez Luis Figo, conform Mundo Deportivo.

În 2007, când nu mai ocupa funcția de președinte al clubului, Florentino Perez a criticat dur renovarea contractului cu Guti până în 2010. ”Ce iluzie a creat Calderon cu el…”.

Boss-ul de pe Bernabeu a mai avut o ieșire necontrolată la adresa lui Guti în 2012, după ce mijlocașul s-a retras și a devenit analist sportiv: ”Este ca o capră, cel mai rău dușman al său. Ser o merită pentru că vrea să angajeze un idiot, la fel și Cope. Îi va lăsa ‘atârnați’, nu va merge”.

14-07-2021
12:05

6.000.000 de euro au costat înregistrările cu Perez

Înregistrările publicate de El Confidencial, în care Florentino Perez desființează mai mulți jucători sau antrenori trecuți pe la Real Madrid, ar fi costat aproximativ 6.000.000 de euro și se știa de ele încă de anul trecut.

Jurnalistul Ramon Fuentes a scris despre faptul că atât președintele ”galacticilor”, cât și cei criticați de acesta, știau de existența acestor înregistrări și de riscul de a fi publicate, conform Mundo Deportivo.

Pe de altă parte, profesorul de drept penal Emilio Cortes a asigurat că înregistrarea unei conversații nu constituie infracțiune dacă este făcută de o persoană care intervine în conversația menționată, chiar dacă se face fără acordul celui înregistrat. Ar fi o problemă penală dacă cineva din afara conversației ar fi înregistrat-o.

În plus, profesorul explică faptul că dufuzarea înregistrărilor nu este considerată o infracțiune dacă este în interes public, așa cum sunt opiniile lui Florentino Perez despre Raul Gonzalez, Iker Casillas, Jose Mourinho sau Cristiano Ronaldo.

O ultimă înregistrată dată publicității de El Confidencial dezvăluie cuvintele dure pe care le-a spus Florentino Perez despre fostul tehnician al ”galacticilor, Vicente del Bosque.

”Del Bosque nu știe să antreneze și nu știe nimic despre tactici. El este un maimuțoi. Nimeni nu-i oferă un loc de muncă pentru că știu că nu este antrenor. El este cea mai mare fraudă pe care am văzut-o în viața mea”, a spus președintele Realului.

14-07-2021
06:34

Cum i-a caracterizat Perez pe Ronaldo și Mourinho

Publicația El Confidencial a publicat o nouă serie de înregistrări audio cu președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, care vorbește în termeni degradanți despre Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho.

În două discușii diferite din 2012, Perez îl numelte pe Ronaldo ”un idiot”, în timp ce despre Mourinho afirmă că este ”un anormal”. De cuvintele greșe ale boss-ului ”galacticilor” nu a scăpat nici impresarul celor doi, Jorge Mendes.

”Ronaldo e nebun. Tipul acesta este un imbecil, un bolnav. Poate credeți că acest tip e normal, dar nu este așa. Dacă nu, nu ar face toate lucrurile pe care le face. Ultima tâmpenie pe care a făcut-o, pe care a văzut-o toată lumea. De ce crezi că a făcut acea prostie? Mendes nu poate să-i spună ce să facă.

La fel cum nu poate să-i spună lui Mourinho. Un zero barat. La fel și la interviuri. Sunt niște tipi cu ego-uri uriașe, needucați, care nu văd realitatea pentru că amândoi ar putea să câștige mai mulți bani dacă ar avea altă atitudine.

Sunt doi anormali pentru că vorbim de foarte mulți bani în legătură cu drepturile de imagine. În special pentru modul cum se poartă, cu această manieră sfidătoare care nu este pe gustul nimănui”, sunt afirmațiile halucinante ale lui Perez, conform Marca.

De acuzațiile grave ale lui Florentino Perez nu a scăpat nici fundașul portughez Fabio Coentrao: ”Este un idiot. E un efect pe care ți-l dă Madridul. E un alt tip fără cap. În aceste momente este speriat, iar Mourinho este un imbecil.

Nu este că nu vrea să joace. Bine, este puțin anormal. Conduce fără carnet. Spunând toate astea, presiunea l-a înghițit și din cauza asta se dă bolnav. Este un tip de rahat”.

13-07-2021
13:13

Perez, răspuns la înregistrările publicate d epresa spaniolă

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a replicat printr-un comunicat de presă la înregistrările apărute în presa spaniolă în care îi vorbește de rău pe Raul Gonzalez și Iker Casillas.

”În fața știrii apărute în El Confidencial, în care sunt publicate fraze care îmi sunt atribuite, e necesar să menționez că frazele reproduse se pronunță în conversații înregistrate în mod ilegal de D. Jose Antonio Abellan, care încearcă de mulți ani să le vândă, fără succes. În mod surprinzător, acum, în ciuda timpului care a trecut, au apărut în ziarul El Confidencial.

Sunt fraze scoase din conextul discuției. Faptul că sunt reproduse acum, deși au trecut atâția ani de când au avut loc, înțeleg că are legătură cu participarea mea ca unul dintre promotorii Super Ligii. Am pus situația în mâna avocaților mei, care studiază ce acțiuni trebuie să exercite”, a anunțat Perez într-un comunicat de presă, conform Mundo Deportivo.

În ciuda faptului că Raul Gonzalez și Iker Casillas sunt doi dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria ”galacticilor”, președintele a vorbit extrem de urât despre ei.

Se știe faptul că Perez are un ego foarte mare și din această cauză se pare că a plecat la finalul sezonul precedent și antrenorul Zinedine Zidane.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli, dezvăluiri incendiare despre Florentino Perez, președintele lui Real Madrid

Jurnaliștii spanioli de la publicația El Confidencial au dat publicității niște înregistrări din 2006 în care președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, îi pune la zid pe Iker Casillas și Raul Gonzalez, despre care spune că au fost ”marile escrocherii ale clubului”.

”Casillas nu este portar pentru Real Madrid, ce vrei să îți spun. Nu este! Nu a fost niciodată. A fost un mare eșec pe care l-am avut. Ce se întâmplă e că sunt oameni care îil adoră, îl iubesc, vorbesc cu el, ce știu eu. Il apără atât…

ADVERTISEMENT

Bine, este una dintre marile escrocherii, cea de-a doua e Raul. Marile escrocherii ale Madridului sunt Raul pe primul loc și al doilea Casillas”, au fost cuvintele șocante rostite de boss-ul ”galacticilor”.

”Beckham este un băiat bun și foarte inteligent. El primește 30 de milioane pe an, și Ronaldo Nazario, Zidane primește 25 de milioane. Și apoi este Raul, care nu vinde nimic, omule, nimic, nici măcar un tricou, nu are valoare mediatică”, se mai aude spunând Perez pe înregistrare.

ADVERTISEMENT

Perez nu are încredere în niciun fotbalist

Publicația spaniolă consideră că atacul lansat de Florentino Perez la adresa lui Raul Gonzalez are legătură cu plecarea sa din fruntea clubului în 2006, președintele fiind de părere că fostul atacant a distru acel proiect de la Real.

”Îl atacă în special pe fostul atacant, al doilea golgheter din istoriia clubului și jucătorul cu cele mai multe apariții în tricoul blanco. Îl acuză ca a ‘distrus’ Realul și îl învinovățește ca fiind unul dintre motivele pentu care a fost demis de la președinție în 2006”, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

În cadrul acelorași înregistrări, omul-cheie de la Real Madrid vorbește negativ la modul general de toți jucătorii și afirmă că nu are încredere în niciunul dintre ei: ”Jucătorii sunt foarte egoiști, nu poți să te bazezi pe ei pentru nimic și cel care se bazează pe ei, se înșală, te mint, e o prostie. Eu am un concept oribil despre jucători”.

Ramos, forțat să plece de la Real

Florentino Perez și-a arătat ”mușchii” și în această vară și l-a îndepărtat de la Real Madrid și pe căpitanul Sergio Ramos. Jucătorul aflat la final de contract a fost nevoită să plece de pe Santiago Bernabeu, după ce președintele nu a mai dorit să-i preșungească înțelegerea, în ciuda faptului că fundașul renunțase la o mare parte dintre cererile sale.

La scurt timp după ce s-a despărțit de ”galactici”, Sergio Ramos a semnat cu Paris Saint-Germain un contract pe două sezoane, urmând să încaseze un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro în cei doi ani pe care îi va petrece la gruparea din capitala Franței.

Sergio Ramos va purta numărul 4 la PSG, număr pe care l-a purtat și la Real Madrid, despre care spune că este foarte legat, având o superstiție în privința cifrei 4.

ADVERTISEMENT