Sport

Florentino Perez, tare pe poziții în privința transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Nici nu mai citesc despre el”

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, nu regretă faptul că Mbappe nu a mai ajuns pe Santiago Bernabeu în această vară.
18.10.2022 | 17:28
Florentino Perez tare pe pozitii in privinta transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid Nici nu mai citesc despre el
Kylian Mbappe este evaluat la 160 de milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Telenovela” transferului lui Kylian Mbappe a ajuns la final, iar madrilenii nu mai apar atât de interesați de starul lui PSG. Dovadă stau ultimele declarații ale lui Florentino Perez.

Real Madrid nu mai este interesată de transferul lui Kylian Mbappe: „Acum jucătorii progresează spectaculos în atac”

Într-un interviu pentru publicația AS, Florentin Perez a vorbit despre performanța uriașă reușită de Karim Benzema, dar și despre transferul lui Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

„În final are și meritul său Benzema, drept cel mai bun jucător din lume. Merita de câțiva ani pentru că este cel mai bun din ultimii trei sau patru ani.

E un nouă, combinație între Ronaldo și Zidane, face două treburi deodată. E un star. Mișcă atacul așa cum o făcea Zidane și înscrie așa cum o făcea Ronaldo Nazario”.

ADVERTISEMENT

Florentin Perez a recunoscut că nici măcar nu mai urmărește situația lui Kylian Mbappe de la PSG: „(n.r. Vă plictisește subiectul Mbappe?) Nu că mă plictisește, dar nici măcar nu mai citesc despre el. Am vorbit asta o bună perioadă din vară, nu mai are sens acum”. 

Oficialul lui Real Madrid e convins că „galacticii” au în atac jucători de mare calibru, care pot câștiga și ei Balonul de Aur pe viitor: „Acum jucătorii progresează spectaculos în atac. Rodrygo și Vinicius sunt două staruri. Da, îi văd drept Baloane de Aur, trebuie să vedem cum evoluează”.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, abia pe locul 6 la Balonul de Aur

Starul lui Paris Saint-Germain a terminat la mare distanță de Karim Benzema, câștigătorul Balonul de Aur din 2022.

Golgheterul lui Real Madrid a fost urmat în clasament de Sadio Mane (Liverpool), Kevin De Bruyne (Manchester City), Robert Lewandowski (Barcelona), Mohamed Salah (Liverpool) și Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez a dat câteva exemple de jucători care vor reprezenta viitorul în fotbalul mondial: „Real Madrid se uită doar la jucătorii pe care îi are și nu ne merge prost. Camavinga, Valverde, Militao, Tchouameni..tineri cu viitor promițător”, a mai spus președintele lui Real Madrid pentru sursa citată.


  • (P) Cota pentru Ajaccio – PSG : 2,30 este cota pentru “peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT