Sport

Florentino Perez, înmărmurit de refuzul celor de la PSG de a-l vinde pe Kylian Mbappe. Ce sumă astronomică a oferit Real Madrid

Președintele clubului Real Madrid a răbufnit după ce PSG a refuzat ultima oferta pe care a făcut-o pentru achiziționarea lui Kylian Mbappe. Suma e cu adevărat impresionantă.
16.11.2021 | 23:37
Florentino Perez inmarmurit de refuzul celor de la PSG de al vinde pe Kylian Mbappe Ce suma astronomica a oferit Real Madrid
ADVERTISEMENT

Florentino Perez îl vrea cu orice preț pe Kylian Mbappe la Real Madrid, iar atacantul nu a ascuns faptul că visează să joace într-o zi pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Internaționalul francez va intra în ianuarie în ultimele șase luni de contract cu PSG și și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a pleca la Real Madrid. Prima încercare a lui Florentino Perez a fost în această vară dar oferta a fost refuzată de parizieni.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez a plusat față de oferta din vară. Fără succes

Președintele madrilenilor, Florentino Perez știe că odată intrat în ultimele șase luni de contract tot mai multe cluburi se vor bate pe semnătura lui Kylian Mbappe.

Pentru a nu-l pierde printre degete, șeful de pe Santiago Bernabeu a oferit în această vară 180 de milioane de euro, dar oficialii vicecampioanei Franței nici nu au vrut să audă de ofertă.

ADVERTISEMENT

Scopul parizienilor este de a-l convinge pe atacantul de 22 de ani să semneze o nouă înțelegere și i-au făcut mai multe oferte în acest sens.

Nici fotbalistul nu se lasă convins și și-a anunțat deja plecarea, dacă nu în pauza de iarnă, atunci sigur vara viitoare, atunci când contractul va ajunge la scadență.

ADVERTISEMENT

Perez a revenit recent cu o nouă ofertă, de 200 de milioane de euro, dar a fost refuzat din nou de șeicii de pe Parc des Princes. Eșecul noii încercări la adus la limita răbdării pe șeful grupării ”blancos”.

”Cluburile care sunt deținute de state nu-și vând jucătorii. E o nebunie. Acum oferim 200 de milioane de euro pentru un singur jucător și ei nu-l vând. E mai bine când își termină jucătorii contractele”, a spus Florentino Perez, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Mbappe rămâne ținta numărul 1 pentru Real Madrid

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume și este o țintă pentru marile cluburi, patronate de oameni cu foarte mulți bani.

Fotbalistul nu mai pare dispus să continue la formația din Paris, dar nu are de ales și va trebui să-și ducă angajamentul până la final.

Patronul PSG, Nasser Al Khelaifi visează să câștige Liga Campionilor și pentru ca visul lui să devină realitate l-a achiziționat în vară și pe Lionel Messi, rămas liber de contract după ce La Liga a refuzat să înregistreze noul acord din pricina datoriilor uriașe ale grupării catalane.

Nici Florentino Perez nu renunță la ambiția de a-l achiziționa pe Mbappe și a declarat în presa din Spania că în vara anului viitor francezul va fi principala țintă a madrilenilor.

Este foarte probabil, însă, ca fotbalistul, dacă va refuza în continuare oferta celor de la PSG, să fie lăsat să plece pentru a mai recupera din investiția pe care vicecampioana Franței a făcut-o în jucător.

145.000.000 de euro a plătit PSG, lui Monaco, pentru transferul lui Kylian Mbappe, în 2018

ADVERTISEMENT