Cele mai citite

Florentino Perez sare la gîtul lui Di Maria: “Vroiam mai mulţi bani decît Ronaldo!”

Tensiunea este una imensă în vestiarul lui Real Madrid după ce conducerea i-a vîndut pe Angel Di Maria şi Xabi Alonso, jucători pe care antrenorul Carlo Ancelotti îi considera indispensabili....
05.09.2014 | 16:30
Florentino Perez sare la gîtul lui Di Maria:

Tensiunea este una imensă în vestiarul lui Real Madrid după ce conducerea i-a vîndut pe Angel Di Maria şi Xabi Alonso, jucători pe care antrenorul Carlo Ancelotti îi considera indispensabili. Preşedintele Florentino Perez a vorbit în premieră despre aceste mutări care au creat tensiuni în vestiar:

“Am făcut tot posibilul să îl ţinem pe Di Maria. Jucătorul nu a fost de acord cu ce i-am putut oferi şi a trebuit să ne despărţim. Di Maria vroia să cîştige cît Cristiano Ronaldo. Îi mulţumim şi îi dorim multă baftă la noul său club. Noi l-am luat în locul său pe James Rodriguez, care ne va ajuta, Xabi Alonso a venit la noi şi ne-a spus că vrea să plece şi ne-a dat şi argumente. A spus că vrea să îşi administreze cît mai bine ultimii ani ai carierei de fotbalişti şi noi îl avem pe Tony Kroos, care acoperă bine zona”, a declarat Perez.

Preşedintele clubului a vorbit şi despre transferul ratat al lui Falcao de la Monaco: “E un jucător excepţional pe care ni l-am dorit în trecut, însă acum nu ne-am grăbit cu transferul său. A fost şi opţiunea lui Ancelotti”, a declarat Perez.

Real Madrid nu a început bine campionatul, avînd doar 3 puncte în două meciuri. Următorul meci al “galacticilor” este derby-ul cu Atletico Madrid.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri