News

Flori, lacrimi şi ultimele aplauze pentru Giulia şi Alessia. Tinerele spulberate de tren în Italia au fost conduse pe ultimul drum

Giulia şi Alessia, cele două fete spulberate de un tren de viteză în Italia, au fost înmormântate vineri, sub privirile încremenite de durere ale părinților.
05.08.2022 | 22:12
Lacrimi și multă durere când Giulia şi Alessia au fost conduse pe ultimul drum. Foto: Local Team, AGTW - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La slujba oficiată în biserica Madonna del Buon Consiglio au fost prezente zeci de persoane care au dorit să aducă un ultim omagiu. De asemenea, la fața locului au fost prezenți numeroși jurnaliști impresionați de povestea surorilor Giulia şi Alessia.

Giulia şi Alessia au fost înmormântate

În urmă cu doar patru zile, Giulia şi Alessia au fost spulberate de tren chiar când se întorceau în satul Madonna di Castenaso, de lângă Bologna, unde muncea tatăl acestora.

ADVERTISEMENT

Vestea a picat ca un trăsnet pentru părinții celor două și pentru cei care le-au cunoscut pe adolescentele în vârstă de 15 și 17 ani. Imediat cum a aflat, mama lor s-a întors în Italia pentru a-și înmormânta fetele călcate de tren.

Devastată de durere, femeia a plecat de la Bacău spre Italia. Azi, tinerele au fost purtate pe umeri în două sicrie albe, pe care se puteau citi numele acestora.

ADVERTISEMENT

Cei prezenți au observat și o coroană de flori albe, precum și o floare a soarelui în formă de inimă, conform vanityfair.it.”Durerea este enormă, răul pare să fi învins.

Mesaje emoționante ale preotului

Astăzi aproape că șoptim, pentru că ne simțim foarte mici. Șoptim fiecărei inimi și fiecărei vieți, în special tatălui Vittorio și mamei Tania.

ADVERTISEMENT

Șoptim că binele este mai puternic decât răul”, a spus preotul prezent în biserica Madonna del Buon Consiglio. Tatăl celor două adolescente privea în gol, iar mama lor nu își putea stăpâni lacrimile.

Ea a fost anunțată despre această tragedie chiar de sora mai mare a Giuliei și Alessiei. Cei doi părinți greu încercați s-au ținut de mână cât timp a durat slujba, iar în drum spre cimitir au fost susținuți de cei mai apropiați prieteni, la rândul lor devastați de durere.

ADVERTISEMENT

La ora 10:00, activitatea comercială din localitatea Madonna di Castenaso a fost oprită, la cererea primarului. Cei care au dorit să fie aproape de familia îndoliată au adus mai multe coroane de flori albe și au aplaudat.

ADVERTISEMENT