Florian Loshaj, ultima țintă de transfer pentru FCSB. Gigi Becali vrea să cumpere al treilea jucător la recomandarea lui Mihai Teja. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Francisc Oprea   
în FCSB
18/10/2019, 13:47
Florian Loshaj, ultima țintă de transfer pentru FCSB. Gigi Becali vrea să cumpere al treilea jucător la recomandarea lui Mihai Teja. EXCLUSIV GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Gigi Becali a păstrat legătura cu Mihai Teja după despărțirea din vară. Sursă Foto: Sportpictures

Chiar dacă Mihai Teja a plecat de la FCSB în vară, actualul antrenor de la Poli Iași păstrează în continuare legătură cu Gigi Becali. După ce patronul “roș-albaștrilor” i-a transferat, la recomandarea lui Teja, pe Ștefan Târnovanu și Andrei Tănasă, tehnicianul a propus un nou nume pentru lotul celor de la FCSB. FANATIK a aflat că Florian Loshaj, mijlocaș central de 23 de ani, ar putea ajunge sub comanda lui Bogdan Vintilă, după ce tratativele pentru Boubacar Fofana au eșuat.

Florian Loshaj ar putea ajunge la FCSB, la recomandarea lui Mihai Teja

Gigi Becali vrea să transfere un mijlocaș central la FCSB, iar, după ce transferul lui Boubacar Fofana de la Gaz Metan a căzut, Florian Loshaj ar putea ajunge la “roș-albaștri”, la recomandarea lui Mihai Teja. Becali recunoaște că a păstrat o relația apropiată cu antrenorul pe care l-a dat afară în vară, Teja fiind decisiv în transferurile tinerilor Ștefan Târnovanu și Andrei Tănasă. Acum, FANATIK a aflat că Mihai Teja a propus un nou nume pentru FCSB, mijlocașul de 23 de ani Florian Loshaj.

Loshaj a fost transferat în această vară la Poli Iași, liber de contract după despărțirea de formația olandeză Roda. Mijlocașul central este fost internațional de tineret pentru Kosovo, iar în acest sezon a evoluat în opt partide sub comanda lui Mihai Teja, reușind trei goluri și o pasă decisivă. Jucătorul din Kosovo a marcat chiar împotriva celor de la FCSB, în victoria cu 2-1.

  • 23 de ani are Florian Loshaj
  • 300.000 de euro este cota fotbalistului, conform Transfermarkt
Florian Loshaj a ajuns în această vară la Poli Iași. Sursă Foto: Sportpictures
Florian Loshaj a ajuns în această vară la Poli Iași. Sursă Foto: Sportpictures

Gigi Becali păstrează legătura cu Mihai Teja

Gigi Becali a declarat că transferurile jucătorilor Ștefan Târnovanu și Andrei Tănasă au fost efectuate după recomandările lui Mihai Teja, cu care păstrează o legătură apropiată, în ciuda despărțirii din vară.

Dacă am nevoie de o informație, îl intreb pe Teja. I-am întrebat pe Duckadam și pe Narcis pe cine să iau de la Iasi, n-au stiut. Apoi am vorbit cu Teja. Mi-a zis să-l iau pe portar (n.r. Târnovanu) și pe un puști Tănasă, 17 ani, foarte puternic, stâncă. Am mers pe mâna lui. Au zis Narcis și Duckadam că cercetează. Lasă, mă, că am cercetat eu“, a declarat Gigi Becali la ProX.

Închide ×