Sport

Floriana Messina, visul interzis al fotbaliştilor de la Napoli. Fotografii incitante cu prezentatoarea tv care încinge atmosfera în Serie A

Italia e recunoscută că aduce pe micul ecran, la emisiunile sportive, femei superbe care să crească audiența. Ultimul nume propus de Serie A este Floriana Messina.
24.09.2022 | 09:39
Frumoasa prezentatoate tv Floriana Messina „i-a băgat în boală” pe jucătorii și pe suporterii lui Napoli
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, topul prezențelor feminine din fotbalul italian a fost condus de frumoasa Diletta Leotta, urmată îndeaproape de Barbara Francesca Ovieni. Supremația acestora este însă pusă la îndoială în ultima perioadă de o nouă bombă sexy: Floriana Messina.

Floriana Messina încinge atmosfera în Serie A. Apariție incendiară la ”Big Brother”

Direct din Napoli, cel mai pasional oraș al Italiei, Floriana Messina bate cu putere la porțile afirmării. Italo-columbianca de 33 de ani este personajul care crește instant temperatura atunci când apare pe micul ecran la emisiunea ”Tutti in Campo”, la postul Canale 9, în care dezbate în amănunt partidele din Serie A.

ADVERTISEMENT

Floriana Messina s-a născut la 3 mai 1989, la Potenza, din mamă italiană și tată columbian. Cu forme voluptoase, 1,64 metri și 66 kilograme, ea a atras imediat atenția în 2011, când a participat la varianta italiană a emisiunii ”Big Brother”. Emisiune în care a fost una dintre cele mai apreciate apariții și unde a stat o perioadă îndelungată. În ciuda faptului că a avut parte de comentarii pozitive, frumoasa brunetă a ales ca după emisiune să-și continue studiile la Universitatea din Potenza.

Cu recenzii atât de bune și cu o genă atât de generoasă cu ea, Floriana Messina nu avea cum să rateze prezența în televiziune. Și așa a ajuns să prezinte la postul Canale 9 emisiunea ”Tutti in Campo”, în care face o analiză amplă a meciurilor din Serie A. Bruneta a avut imediat lipici la public și a fost supranumită ”Kim Kardashian din Vezuviu”, cu trimitere clară la asemănarea sa cu starleta americană.

ADVERTISEMENT
Floriana Messina i-a înnebunit pe fanii din Serie A cu formele ei voluptoase
Floriana Messina i-a înnebunit pe fanii din Serie A cu formele ei voluptoase

Zeul Maradona și dragostea pentru Napoli

Floriana nu a ascuns niciodată faptul că este o susținătoare ferventă a lui Napoli, ba chiar a ținut să arate întregii lumi că iubește una dintre cele mai frumoase echipe din lume. Înainte de finala Cupei Italiei din 2020, ea a făcut un pictorial senzual în care a purtat șortul lui Napoli. A fost ca un talisman pentru echipa condusă atunci de Gennaro Gattuso, care și-a trecut în palmares trofeul după executarea loviturilor de departajare. De asemenea, atunci când timpul job-ul îi permite, este prezentă pe stadion la meciurile napoletanilor.

Și pentru că la Napoli zeu este Diego Armando Maradona, Floriana Messina nu putea rata ocazia de a-și arăta dragostea pentru argentinian. Dezamăgită că nu a putut să-și întâlnească idolul în carne și oase, superba prezentatoare TV a mers la pictura murală pe care Maradona o are la Napoli. Și-a făcut un videoclip pe care l-a urcat apoi pe rețelele de socializare și care a devenit în scurt timp viral.

ADVERTISEMENT

„Nu există comparaţie între Pele şi Maradona. Am avut onoarea să le iau interviuri mai multor fotbalişti care au jucat împotriva lui Diego. Toţi mi-au spus acelaşi lucru. Era un jucător special şi umil. O persoană specială” – Floriana Messina

Gary Lineker, în pericol să-și piardă postul din cauza focoasei brunete

Deși încă nu are impactul rivalei Dilleta Leotta, Floriana Messina a cucerit deja publicul din Napoli. Și nu numai. În oraș se vorbește că mulți dintre jucătorii lui Luciano Spalletti tânjesc după ea. Tocmai din această cauză, presa italiană de cancan a numit-o ”visul erotic al fanilor și fotbaliștilor lui Napoli”.

Doar că Floriana ține foarte mult la intimitatea sa și nu epatează cu relațiile amoroase. Presa italiană nu a reușit să scoată nimic din trecutul său, singurul lucru știut la acest moment este că nu are iubit. Messina este extrem de atașată de părinții săi și petrece o mare parte din timpul liber alături de fratele său Antonello.

ADVERTISEMENT

De curând, însă, popularitatea sa a depășit granițele Italiei, fiind descoperită de fanii fotbalului din Anglia. Fumusețea răpitoare a italo-columbiencei i-a înnebunit pe suporterii din Premier League, iar unii dintre aceștia chiar au cerut ca Floriana să fie adusă de BBC în Insulă pentru a-l înlocui, după 21 de ani, pe fostul mare atacant Gary Lineker la conducerea emisiunii ”Match of the Day”.

Numai că această cerere nu a fost primită prea bine de alți fani care sunt de părere că italianca nu are nimic de-a face cu fotbalul și este în fenomen doar datorită înfățișării sale. Toate aceste comentarii online nu au deranjat-o pe Floriana, care a dat dovadă și că are un simț al umorului dezvoltat. Ea a distribuit întreaga poveste pe contul de Instagram și a pus o fotografie în care apare cu un decolteu impresionant în timpul unei apariții TV.

Câți bani face Floriana Messina

Frumusețea sa și numeroasele poze în costum de baie sau în poziții provocatoare i-au adus numeroși urmăritori pe contul de Instagram. Deși a decis să-și țină contul privat, Floriana Messina se apropie cu pași repezi de 800.000 de persoane care o urmăresc.

Și asta înseamnă bani, deoarece pentru fiecare postare sponsorizată ea încasează între 1.000 și 10.000 de dolari. Din postura de influencer, dar și din televiziune sau ședințe foto pentru unele dintre cele mai importante brand-uri din Italia, ea a ajuns să câștige aproximativ 500.000 de dolari pe an.

  • 800.000 de persoane o urmăresc, pe reţelele de socializare, pe Floriana Messina
ADVERTISEMENT