Life

Florile care aduc sărăcia și ghinionul în casă. De ce nu trebuie să le ai niciodată în apartament

Există niște flori care aduc sărăcia și ghinionul în casă. Tocmai din acest motiv, ar fi bine să nu le ai niciodată în apartamentul tău.
01.05.2023 | 18:54
Florile care aduc saracia si ghinionul in casa De ce nu trebuie sa le ai niciodata in apartament
Florile care aduc sărăcia și ghinionul în casă. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cazul în care nu știai, există flori care aduc sărăcia și ghinionul în casă. Într-adevăr, unele au un aspect incredibil, altele un parfum îmbietor. În realitate însă, se spune că acestea nu au ce căuta în apartamentul nostru, dacă vrem într-adevăr prosperitate.

Florile care aduc sărăcia și ghinionul în casă

Astfel, atunci când vrei să ai o casă plină de flori, asigură-te că eviți aceste plante. Conform principiilor feng-shui, fiecare plantă în parte atrage anumite energii. Astfel, sunt plante care atrag sărăcia și ghinionul, în timp ce altele sporesc cearta în relația de cuplu.

ADVERTISEMENT

Una dintre aceste plante este chiar faimosul cactus. Într-adevăr, spre deosebire de alte flori, el nu necesită mare îngrijire. Are nevoie de puțină apă, se găsește ușor și este și accesibil la preț. Cu toate astea, potrivit principiilor feng-shui, cactusul aduce energie negativă într-o casă.

Mai exact, această plantă aduce sărăcia, ghinionul, dar și conflictele în relația de cuplu. Astfel, dacă ai probleme cu banii și un cactus în casă, acesta ar putea fi unul dintre motive. De vină, spun specialiștii, ar fi forma plantei, dar și țepii ei, arată click.ro.

ADVERTISEMENT

Iar din aceeași categorie mai face parte și ficusul, o altă plantă prezentă de altfel în numeroase apartamente. La fel ca și cactusul, ficusul aduce sărăcia și ghinionul într-o casă. Dincolo de asta, aceasta plantă atrage energiile negative, dar și bolile, spun specialiștii feng-shui.

Planta de apartament cu tulpină otrăvitoare

În acest caz, problema constă în tulpina plantei. Mai exact, conform specialiștilor din domeniul feng-shui, aceasta ar fi otrăvitoare, notează sursa citată. Iar din seria plantelor care aduc ghinion în casă și alte energii negative avem și yucca.

ADVERTISEMENT

De asemenea, crinul de apartament, care de altfel are un miros inconfundabil, nu e o alegere prea bună dacă vrei prosperitate. Specialiștii spun că această plantă aduce mare ghinion într-o căsnicie. De asemenea, ea poate provoca și alte probleme de sănătate.

Iar același lucru e valabil și în cazul plantei de piper, care poate fi periculoasă pentru sănătate, mai ales dacă este așezată în dormitor. Important de știut este faptul că toate aceste detalii sunt susținute doar de către experții principilor feng-shui.

ADVERTISEMENT

Mai exact, acestea nu sunt susținute de dovezi științifice și nici nu au fost efectuate prea multe studii în acest sens. Să nu uităm și de faptul că o plantă prezentă într-o casă îmbunătățește calitatea aerului și dă și o stare de bine în general.

ADVERTISEMENT