Life

Afaceristul Florin Abagiu a murit. Patronul societății FilSam a făcut accident de mașină

Florin Abagiu, un cunoscut om de afaceri din Câmpina, județul Prahova, a încetat din viață la vârsta de 65 de ani. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier.
08.12.2021 | 22:37
Afaceristul Florin Abagiu a murit Patronul societatii FilSam a facut accident de masina
Florin Abagiu, un om de afaceri din Prahova, a murit. Bărbatul a făcut accident. Sursa foto: observatorulph.ro
ADVERTISEMENT

Patronul societății FilSam și al Hotelului-Restaurant Seva a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa cu autovehiculul personal pe DJ144.

Între localitățile Nedelea și Florești omul de afaceri a lovit din plin un copac de pe marginea drumului, de altfel singurul care se afla pe porțiunea respectivă.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de puternic încât afaceristul prahovean Florin Abagiu a murit pe loc. Cadrele medicale ajunse la fața locului doar au constatat decesul.

Florin Abagiu, un om de afaceri din Prahova, a murit. Bărbatul a făcut accident

Primele informații oferite de presa locală arată că omului de afaceri i s-a făcut rău în timp ce conducea sau a suferit un infarct, de aici și impactul violent.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a transmis că mașina a părăsit carosabilul și s-a izbit de copac.

Florin Abagiu este cunoscut pentru afacerile pe care le are în zona Câmpina. Este patronul societății Fil-Sam, precum și al Hotelului Restaurant SEVA.

ADVERTISEMENT

Florin Abagiu, despre planurile de la baza sportivă aflată în paragină

De asemenea, Florin Abagiu achiziționase baza sportivă cu același nume și avea planuri mărețe pentru viitorul apropiat. Bărbatul se gândea să ceară fonduri europene pentru terenul aflat în paragină.

„Depunem un proiect foarte interesant pentru obținerea unor fonduri europene, un proiect în valoare de 7 milioane euro.

ADVERTISEMENT

Potențialul în ansamblu al zonei este imens – un hotel al sportivilor, cu bază sportivă, cu terenuri de tenis, cu bazin de înot, cu lacul, cu Parcul Istrati, inclusiv intenționez concesionarea căii ferate, unde se poate amenaja o tiroliană.

Viitorul proiect ar putea prevede bărci pentru plimbare pe lac, dacă se pretează pentru pescuitul sportiv, amenajările de rigoare, pistă de biciclete, pistă de alergare. 

De asemenea, o amenajare și pentru Parcul Istrati, una care ar fi diferită de ce este în Parcul Socercam – niște ponei, de exemplu, sau un sat tradițional”, spunea omul de afaceri, notează campinatv.ro.

ADVERTISEMENT