FC Botoşani a început curăţenia de vară! Şi-a dat afară căpitanul

Iuliana Spirache   
în Casa Pariurilor Liga 1
08/06/2018, 16:51
FC Botoşani a început curăţenia de vară! Şi-a dat afară căpitanul GALERIE FOTO
Florin Acsinte şi Aurelian Chiţu.

Florin Acsinte s-a despărţit de FC Botoşani! Fundaşul în vârstă de 31 de ani a făcut anunţul pe un site de socializare, dar nu a dorit să spună motivele pentru care a decis să-şi rezilieze contractul cu echipa la care a ajuns în luna ianuarie a anului 2018.

“Mi-am dorit enorm ca reîntoarcerea la FC Botoşani să fie una de lungă durată şi plină de performanţe. Din păcate acest lucru nu este posibil, din diverse motive şi împreună cu conducerea clubului am decis rezilierea contractului. Le mulţumesc suporterilor pentru ataşamentul faţă de mine şi faţă de echipă. Orice sfârşit e un nou început pentru oamenii cu caracter puternic”, a scris Florin Acsinte pe Facebook.

De ce s-a despărţit Florin Acsinte de FC Botoşani

Florin Acsinte a ajuns la FC Botoşani în luna ianuarie a anului 2018 din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu FC Voluntari. Acesta semnase un contract valabil până la finalul sezonului cu drept de prelungire pe încă un sezonm dar gruparea din Botoşani nu a mai activat clauza de prelungire. Mai mult, Valeriu Iftime l-a anunţat pe fostul căpitan al echipei că trebuie să renunţe la o sumă de bani dacă doreşte să rămână, lucru care n-a fost pe placul fundaşului.

FC Botoşani i-a prelungit şi contractul antrenorului Costel Enache la finalul sezonului 2017-2018.

Închide ×