VIDEO. Florin Andone şi-a accidentat un adversar! Ar putea rata tot sezonul

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
16/10/2017, 09:01
VIDEO. Florin Andone şi-a accidentat un adversar! Ar putea rata tot sezonul

Meciul dintre Eibar şi Deportivo s-a încheiat cu un scor alb, 0-0. Florin Andone a fost titular în atacul lui Super Depor, dar românul nu a avut prea multe reuşite în acest meci. Din păcate, în minutul 69 al meciului, a avut loc o ciocnire violentă între Ramis şi Andone, care l-ar putea ţine pe jucătorul lui Eibar departe de gazon până la finalul sezonului. 

La un corner al echipei Eibar, Ramis s-a dezechilibrat în timp ce alerga spre minge şi a intrat direct în Florin Andone. Românul a căzut pe piciorul adversarului, care a fost transportat la spital. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Florin Andone, doar două goluri în primele 8 etape

Diagnosticul iniţial al lui Ivan Ramis este de ruptură de ligament la genunchi. Jucătorul lui Eibar a fost supus la mai multe investigaţii, însă accidentarea îl poate ţine departe de gazon până la finalul actualului sezon. Florin Andone nu s-a accidentat la faza respectivă. Atacantul român rămâne cu două reuşite în actuala stagiune din Primera Division, în primele 8 etape.

Costel Pantilimon a fost doar rezervă în poarta lui Deportivo împotriva lui Eibar, între buturi fiind preferat Uzuho. Cu acest punct, echipa lui Florin Andone adună 8 puncte în primele 8 etape şi urcă pe locul 15 al clasamentului. Eibar este cu un loc mai jos şi un punct mai puţin. Etapa viitoare, Deportivo joacă pe “El Riazor” împotriva nou-promovatei Girona.

VEZI VIDEO FAZA ACCIDENTĂRII AICI 

2 goluri în primele 8 etape are Florin Andone

5 milioane de euro este cota atacantului român

Închide ×