Premier League

Florin Andone a lămurit lucrurile în privința transferului său la Fenerbahce. Foto

31.01.2019 | 22:08
Florin Andone a lamurit lucrurile in privinta transferului sau la Fenerbahce Foto

Presa din Turcia a dat ca sigur transferul lui Florin Andone la Fenerbahce, anunțând că românul se află în Turcia pentru a efectua vizita medicală.

Totuși, atacantul a negat informația, iar povestea publicată recent pe contul oficial de Instagram este cât se poate de lămuritoare.

Florin Andone a lămurit lucrurile în privința transferului său la Fenerbahce

Andone apare într-o poză alături de Tudor Băluță, jucător transferat de Brighton pe trei milioane de euro: „Eu n-am plecat și el a venit. Felicitări Tudor Băluță”.

Reactia lui Florin Andone pe Instagram
Reactia lui Florin Andone pe Instagram

Andone a ajuns în Anglia în vara anului trecut, Brighton transferându-l pentru o sumă importantă de la Deportivo La Coruna. Românul a ratat prima parte a sezonului din cauza unei accidentări, însă atunci când s-a apelat la serviciile sale, nu a dezamăgit.

Andone a marcat trei goluri în 17 meciuri, în condițiile în care rareori s-a întâmplat să fie titular. Om de bază în atacul lui Brighton este veteranul Glenn Murray.

Punând la socoteală și transferul lui Băluță, Brighton a transferat în acest sezon jucători în valoare totală de 89 de milioane de euro, din postura de echipă nou-promovată în Premier League.

Brighton ocupă locul 13 în acest moment, la o distanță apreciabilă de pozițiile retrogradabile, dar și mai departe de locurile care asigură prezența în cupele europene. Echipa traversează o perioadă modestă, pierzând de fiecare dată în precedentele trei etape.

Următorul meci al lui Brighton este programat în acest weekend pe teren propriu cu Watford.

Florin Andone (25 ani) are 21 de selecții la echipa națională și un singur gol marcat. Reușita a venit în 2015, într-o partidă amicală cu Italia disputată la Bologna și terminată la egalitate, scor 2-2.