Premier League

Florin Andone a oferit imaginea zilei: “Să ne aducem aminte de unde am plecat!” FOTO

15.06.2019 | 20:31
Florin Andone a oferit imaginea zilei Sa ne aducem aminte de unde am plecat FOTO

Florin Andone se bucură de vacanță. Unicul român din Premier League în stagiunea trecută nu își petrece însă vacanța în vreo stațiune exotică, la umbra unui palmier și pe o plajă de lux. Andone a oferit imaginea zilei de la o partidă de table de pe prispa casei. El avea alături o farfurie cu gogoși și o cafea.

Florin Andone a oferit imaginea zilei: “Să ne aducem aminte de unde am plecat!

Atacantul a avut și un mesaj pentru poza surprinzătoare: “Să ne aducem aminte de unde am plecat!” Poza a devenit rapid virală pe rețelele de socializare și foarte multe comentarii pe care jucătorul le-a primit erau despre revenirea la echipa națională.

Florin Andone a oferit imaginea zilei Să ne aducem aminte de unde am plecat! FOTO  (3)
Florin Andone a oferit imaginea zilei Să ne aducem aminte de unde am plecat! FOTO

Florin Andone nu a fost convocat de Cosmin Contra la echipa națională în acest sezon, ultima selecție fiind în noiembrie 2017, în amicalul pierdut de România în fața Olandei, scor 0-3. De altfel, în mandatul lui Cosmin Contra la națională, Andone a jucat doar 200 de minute în tricoul naționalei, toate în urmă cu un an și jumătate.

Atacantul lui Brighton este, însă, unul dintre jucătorii români cel mai bine cotați. Valoarea sa de piață este de 6 milioane de euro și se pregătește pentru al doilea său sezon în Premier League alături de Brighton, club care s-a salvat anul trecut în ultimele etape de la retrogradare.  Andone s-a transferat în Premier League din Spania, de la Deportivo la Coruna, pentru 6 milioane de euro.

Florin Andone a oferit imaginea zilei Să ne aducem aminte de unde am plecat! FOTO  (3)
Florin Andone a oferit imaginea zilei Să ne aducem aminte de unde am plecat! FOTO: Andone cu Danny Rose de la Tottenham

Andone, coleg cu Băluță din noul sezon

Din acest sezon, Andone va mai avea un coleg român la Brighton. Este vorba de Tudor Băluță. Mijlocașul a fost transferat de britanici în iarnă de la Viitorul pentru 3 milioane de euro, însă Brighton l-a lăsat împrumut până la finalul campionatului la echipa lui Gică Hagi. Băluță urmează să se alăture lotului lui Brighton. Cei doi sunt singurii români care vor evolua în Premier League în sezonul viitor.

Stagiunea din Premier League începe pe data de 9 august, iar Brighton va evolua în prima etapă împotriva lui Watford. Derby-ul primei runde este Manchester United – Chelsea și se va disputa pe 11 august, la ora 18:30.

  • 6 milioane de euro a plătit Brighton pentru Florin Andone
  • 3 goluri a dat Andone în stagiunea trecută din Premier League