Cele mai citite

Florin Andone, in cădere liberă! Nu a mai marcat de o lună şi a trecut pe bancă

În ultima lună Florin Andone nu a mai înscris nici un gol pentru Deportivo. Antrenorul Seedorf l-a trecut pe banca de rezerve la ultimul meci.
01.03.2018 | 13:35
Florin Andone, in cădere liberă! Nu a mai marcat de o lună şi a trecut pe bancă

Deportivo La Coruna nu pare capabilă să găsească soluţii la situaţia ei extrem de precară pe care o are în Primera Division. Echipa galiciană este penultima şi pur simplu aducerea olandezului Clarence Seedorf pe banca tehnică nu a însemnat nici un plus, batavul nereuşind încă nici un succes de când a venit.

Depor ajunge greu la poartă, iar golurile au devenit un fel de rara avis. Jocul mediocru al întregii echipe nu avea cum să nu lase urme şi pentru cei din atac. Acolo unde Florin Andone îşi câştigase din nou locul de titular în ultimele luni. Andone a înscris până acum în acest sezon 6 goluri, după ce ediţia precedentă a adunat 12, cu unul peste starul lui Real Madrid, Karim Benzema.

Florin Andone, ratări multe şi prea nervos

Deportivo a pierdut fără drept de apel în ultimul meci, la Madrid, pe terenul cu Getafe, scor 3-0 şi pentru prima dată după două luni Andone a privit debutul jocului de banca de rezerve, acolo unde l-au trimis marile ratări şi nervozitatea excesivă din ultimele partide.

“Cu el în teren, Deportivo a câştigat în forţă ofensivă, însă, la singura sa ocazie, a trimis cu capul mingea pe lângă poartă” – a scris cotidianul La voz de Galicia despre Florin Andone din momentul intrării sale pe terren în a doua repriză.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri