Fotbal international

Florin Andone, aproape de a reveni pe teren după trei luni de pauză. Atacantul român, șanse să joace în Cupă pentru Galatasaray

31.01.2020 | 16:49
Florin Andone aproape de a reveni pe teren dupa trei luni de pauza Atacantul roman sanse sa joace in Cupa pentru Galatasaray
ADVERTISEMENT

Accidentat grav în noiembrie 2019 la un meci cu Gaziantep, Florin Andone s-a recuperat mult mai repede decât se anticipa și ar putea juca din nou pentru Galatasaray într-un meci oficial.

Florin Andone este aproape de a reveni pe teren după trei luni de pauză

Încă de la începutul acestui an, atacantul de națională a tras tare la ședințele de recuperare, iar rezultatele se văd. Presa din Turcia anunță că Florin Andone are mari șanse să prindă minute în Cupa Turciei.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 5 februarie, Galatasaray va juca în deplasare contra celor de la Alanyaspor, în turul sferturilor de finală din Cupa Turciei. Din lotul lui Fatih Terim ar putea face parte și atacantul român de 26 de ani, scriu turcii de la Aslan.

Nu a mai jucat de trei luni

Pe 9 noiembrie 2019, Florin Andone a suferit o accidentare la ligamentul colateral intern drept, în primele minute ale meciului jucat de Galatasaray cu Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Inițial, multe voci din Turcia anunțau că ar putea rata tot sezonul, însă atacantul s-a recuperat excelent și este aproape de revenirea pe gazon.

Englezii anunță: Andone nu revine la Brighton

Conform presei din insulă care citează publicația turcă Fanatik.com, Florin Andone nu are nicio șansă să revină la Brighton în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Atacantul va rămâne la Galatasaray, acolo unde va încerca să profite de șansele pe care Fatih Terim i le va oferi în acest sezon.

Andone, posibilă soluție pentru Mirel Rădoi

În cazul unei reveniri într-o formă bună, la care să se adauge multe jocuri oficiale în tricoul celor de la Galatasaray, Florin Andone ar putea intra în calculele lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda, din semifinalele barajului din Liga Națiunilor, programat pe 26 martie.

ADVERTISEMENT

Evaluat la 4.000.000 de euro de site-ul transfermarkt.com, Florin Andone a început sezonul 2019-2020 în tricoul celor de la Brighton, însă postura de rezervă l-a nemulțumit și a acceptat mutarea în Turcia, la Galatasaray.

  • 750.000 de euro a plătit Galatasaray pentru împrumutul fotbalistului de la Brighton
  • 9 meciuri și 2 goluri are Andone pentru Galatasaray în campionat și Liga Campionilor
  • 3 meciuri și 1 gol are Andone pentru Brighton în Premier League în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: