Fotbal international

Florin Andone crede în șansa Galatei în meciul cu Real Madrid: “Simt că putem scoate un rezultat bun. Nu jucăm la egal”

05.11.2019 | 20:23
Florin Andone crede in sansa Galatei in meciul cu Real Madrid Simt ca putem scoate un rezultat bun Nu jucam la egal
ADVERTISEMENT

Galatasaray, echipă la care este legitimat Florin Andone, întâlnește Real Madrid în etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor. Înaintea duelului de pe Santiago Bernabeu, internaționalul român a declarat că nu vor merge la Madrid cu gândul la un rezultat de egalitate, iar atmosfera din vestiar este pozitivă, chiar dacă Galata se află în fața unuia dintre cele mai dificile meciuri ale sezonului.

Galatasaray nu merge la egal pe Bernabeu

Florin Andone a prefațaț la conferința de presă partida dintre Galatasaray și Real Madrid, din etapa a patra a grupei A din Champions League. Internaționalul român a declarat că se așteaptă la un meci dificil pe Santiago Bernabeu, chiar dacă, cel puțin la prima vedere, formația lui Zinedine Zidane se află într-o scădere de formă. Totuși, Florin Andone spune că echipa sa va juca la victorie în Spania.

ADVERTISEMENT

Trebuie să-i respectăm, nu cred că au o problemă în a înscrie goluri. Chiar dacă nu mai e Cristiano Ronaldo, au jucători care pot marca în orice moment. E dificil de spus dacă acum este mai facil de câștigat la Madrid. Real încă este una dintre cele mai bune echipe din lume. Jucăm și în deplasare, trebuie să tratăm meciul ca pe o finală. Mergem pe Santiago Bernabeu cu gânduri pozitive. Vom ieși pe gazon cu ideea că nu putem juca a egal, ar fi o abordare periculoasă. Simt că putem scoate un rezultat bun. În tur am avut două sau trei ocazii mai în debutul jocului. Dacă aș fi reușit să marchez, altfel s-ar fi jucat. Nu simțim că este imposibil să câștigăm“, a declarat Florin Andone la conferința de presă.

Înaintea jocului direct, Galatasaray este pe ultimul loc din grupa A, cu un singur punct, în timp ce Real Madrid ocupă locul secund, cu patru puncte. În meciul tur, câștigat de formația lui Zinedine Zidane cu 1-0, Florin Andone a fost integralist și a avut două ocazii mari, din postura de unu la unu cu portarul, în debutul jocului.

ADVERTISEMENT