Carousel hot news

Florin Andone, făcut PRAF: “Nu se descurcă mai deloc, ştie şi el!”

Florin Andone a fost integralist în victoria României în faţa Armeniei şi a marcat un gol, anulat pentru ofsaid, însă evoluţia sa nu l-a convins pe Basarab Panduru....
02.09.2017 | 19:33
Florin Andone, făcut PRAF:
ADVERTISEMENT

Florin Andone a fost integralist în victoria României în faţa Armeniei şi a marcat un gol, anulat pentru ofsaid, însă evoluţia sa nu l-a convins pe Basarab Panduru.

Atacantul lui Deportivo a fost criticat de Pandruru, care nu l-a iertat nici pe selecţionerul Christoph Daum.

ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Andone nu a avut fotbal de calitate!”

“Pe spaţii mici nu se descurcă mai deloc. Asta e, el până la urmă niciodată nu a avut vreun fotbal de calitate. Şi întotdeauna când a alergat lumea a apreciat lucrul ăsta”, a declarat Panduru la Dolcesport, care l-a luat la ţintă şi pe neamţ:

ADVERTISEMENT

“La ce fotbal a arătat, trebuia să plece singur până acum, nu să-i mai spună cineva să plece. Singur trebuia să plece. Toată lumea a avut răbdare cu el”, a spus Panduru, care nu mai are răbdare cu Daum.

Vezi aici cele mai tari informaţii despre partida României cu Armenia, golul anulat al lui Florin Andone, precum şi despre partida cu Muntenegru 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri