Florin Andone are un antrenor - legendă. Ce a discutat cu Seedorf

Florin Andone, Primera Division, Clarence Seedorf, Deportivo

Clarence Seedorf, noul antrenor al lui Deportivo, işi pune baza în Florin Andone. Cum au plănuit să rămână în Primera Division

Clarence Seedorf este noul antrenor al celor de la Deportivo la Coruna. Este al treilea antrenor al formaţiei la care activează Florin Andone în acest sezon, rezultatele slabe făcând conducerea galicienilor să-i demită pe tehnicienii Pepe Mel şi apoi pe Cristobal Parralo. 

Seedorf este, ca jucător, câştigător al Ligii Campionilor cu Ajax, Real Madrid şi AC Milan. Olandezul în vârstă de 41 de ani este singurul fotbalist din lume care a reuşit acest lucru cu trei echipe diferite. 

Florin Andone, dialog cu Seedorf la antrenament

La primul antrenament al celor de la Deportivo, Clarence Seedorf a stat destul de mult de vorbă cu Florin Andone. Atacantul traversează o formă extrem de slabă, pierzându-şi locul de titular deşi la începutul sezonului era vedeta echipei. 

”Seedorf le-a vorbit fotbaliştilor despre crearea unei identităţi puternice şi redresarea întregii echipe”, au scris cei de la Marca. Seedorf a mai antrenat pe AC Milan şi formaţia de ligă a doua chineză Shenzhen.