Cele mai citite

Florin Andone are un antrenor – legendă. Ce a discutat cu Seedorf

Clarence Seedorf, noul antrenor al lui Deportivo, işi pune baza în Florin Andone. Cum au plănuit să rămână în Primera Division
06.02.2018 | 19:48
ADVERTISEMENT

Clarence Seedorf este noul antrenor al celor de la Deportivo la Coruna. Este al treilea antrenor al formaţiei la care activează Florin Andone în acest sezon, rezultatele slabe făcând conducerea galicienilor să-i demită pe tehnicienii Pepe Mel şi apoi pe Cristobal Parralo. 

Seedorf este, ca jucător, câştigător al Ligii Campionilor cu Ajax, Real Madrid şi AC Milan. Olandezul în vârstă de 41 de ani este singurul fotbalist din lume care a reuşit acest lucru cu trei echipe diferite. 

ADVERTISEMENT

Florin Andone, dialog cu Seedorf la antrenament

La primul antrenament al celor de la Deportivo, Clarence Seedorf a stat destul de mult de vorbă cu Florin Andone. Atacantul traversează o formă extrem de slabă, pierzându-şi locul de titular deşi la începutul sezonului era vedeta echipei. 

”Seedorf le-a vorbit fotbaliştilor despre crearea unei identităţi puternice şi redresarea întregii echipe”, au scris cei de la Marca. Seedorf a mai antrenat pe AC Milan şi formaţia de ligă a doua chineză Shenzhen. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri