Fotbal international

Florin Andone își accelerează procesul de recuperare. Atacantul lui Galatasaray a început alergările: ”Nu mai simt nicio durere”

11.01.2020 | 17:50
Florin Andone își accelerează procesul de recuperare. Atacantul lui Galatasaray a început alergările: ”Nu mai simt nicio durere”
Florin Andone își accelerează procesul de recuperare. Atacantul lui Galatasaray a început alergările: ”Nu mai simt nicio durere”. Sursa foto: diariodecordoba.com
ADVERTISEMENT

Florin Andone va reveni mult mai repede decât se anticipa după accidentarea gravă suferită în noiembrie 2019. Vârful lui Galatasaray se află în aceste zile în Spania, la Cordoba, acolo unde derulează un amplu proces de recuperare.

Florin Andone continuă procesul de recuperare. Atacantul lui Galatasaray a început alergările

Vârful lui Galatasaray a început deja antrenamentele fizice pentru a-și recupera forma cât mai rapid și să se întoarcă pe teren. După ce  în ultimele zile pe rețelele de socializare au apărut imagini cu atacantul de 26 de ani în timp ce lucrează in sala de forta, sâmbătă, Andone a revenit și pe gazon.

Deocamdată, românul de 26 de ani a început primele alergări ușoare la baza ”Sports City” din Cordoba, orașul de care îl leagă amintirile debutului său în fotbalul mare.

ADVERTISEMENT

Alături de antrenorul său personal Javi Poveda, Florin Andone a atins pentru prima oară balonul după accidentarea de anul trecut. Atacantul român speră să se recupereze până în luna februarie.

”Nu mai simt nicio durere la genunchi. Mă simt foarte bine și asta e excelent. Cel mai important e să mă recuperez cât mai bine”, a spus Andone în presa din Spania.

ADVERTISEMENT

Florin Andone ar vrea să revină în La Liga 

Aflat în orașul fostei sale echipe din Spania, Florin Andone a vorbit cu jurnaliștii de la Diario de Cordoba despre planurile sale de viitor. Românul a spus că s-ar întoarce să joace cu fosta sa echipă, însă pe prima scenă.

”Toată lumea știe că mi-ar plăcea să revin la Cordoba, nu există nicio îndoială în acest sens. Impresarul meu o știe, soția mea o știe și toată lumea o știe, mi-ar plăcea să mă întorc.

ADVERTISEMENT

Dar, de asemenea, trebuie spus că mi-ar plăcea să revin la Cordoba CF în La Liga, nu în ligile inferioare”, a declarat Andone pentru sursa citată.

Cotat la 4.000.000 de euro de site-ul transfermarkt.com, Florin Andone a început sezonul 2019-2020 în tricoul celor de la Brighton, însă postura de rezervă l-a nemulțumit și a acceptat mutarea în Turcia, la Galatasaray.

ADVERTISEMENT
  • 750.000 de euro a plătit Galatasaray pentru împrumutul fotbalistului de la Brighton
  • 9 meciuri și 2 goluri are Andone pentru Galatasaray în campionat și Liga Campionilor
  • 3 meciuri și 1 gol are Andone pentru Brighton în Premier League în acest sezon
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri