Florin Andone se încurajează singur: "Voi avea un sezon mai bun"

la liga, deportivo la coruna, florin andone

Florin Andone şi Deportivo La Coruna nu au un start de sezon prea bun, dar internaţionalul român nu şi-a pierdut optimismul şi e convins că formaţia galiciană va depăşi momentul dificil. Atacantul de 24 de ani recunoaşte că nici el nu şi-a ajutat prea mult echipa. Depor are un singur punct după primele trei etape, iar Andone a marcat doar un gol, dar românul şi-a păstrat calmul şi încrederea.

"Nu sunt deloc nervos, am foarte mare încredere în această echipă şi în staff-ul tehnic. E adevărat că avem doar un punct din 9 posibile, dar mai sunt 35 de etape. Nimeni nu poate trage concluzii după trei meciuri. Staţi liniştiţi, echipa are destule de spus. Trebuie să fim calmi. Nu îi avem pe Messi, Cristiano sau Neymar, dar sunt jucători buni, care trebuie să-şi ridice nivelul. Cu o atmosferă bună în vestiar, vom reuşi ce ne-am propus, cu siguranţă", a declarat Andone. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Florin Andone a spart târziu gheaţa anul trecut

"Decarul" galicienilor e sigur că va avea un sezon mai bun decât precedentul, în care i-au trebuit mai multe etape pentru a marca primul gol. "Anul trecut m-am descurcat puţin mai greu la început, pentru că nu reuşeam să marchez şi eram obişnuit să o fac destul de des în sezonul precedent. Anul acesta mă simt mai bine, probabil pentru că echipa deja mă cunoaşte şi mă simt mai important. Sunt foarte calm şi încrezător că acest sezon va fi mai bun", a mai spus atacantul care a înscris 12 goluri şi a dat două pase decisive în stagiunea precedentă, în La Liga.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Următorul meci pentru Florin Andone şi Deportivo La Coruna, formaţie la care de curând a ajuns şi un alt român, Costel Pantilimon, va fi în deplasare, cu Betis Sevilla, echipa la care evoluează Alin Toşca. Din păcate, fostul stelist nu va putea juca nici în întâlnirea cu Depor şi nici etapa următoare, cu Real Madrid, din cauza unei fracturi de metacarpian la mâna stângă, suferită la antrenamentul de miercuri al echipei sale.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775