Premier League

Florin Andone la Galatasaray? Turcii au luat legătura cu impresarul atacantului român. Foto

16.01.2019 | 16:59
Florin Andone la Galatasaray Turcii au luat legatura cu impresarul atacantului roman Foto

Florin Andone este dorit de Galatasaray, anunţă cotidianul turc Sabah. Atacantul român se află sub contract cu Brighton & Hove şi a reuşit deja să înscrie de trei ori în cele 606 minute jucate în Premier League, iar turcii susţin că Galatasaray Istanbul a redeschis pista Florin Andone.

Galatasaray Istanbul îl urmăreşte pe Florin Andone de o bună perioadă de timp, iar sursa citată mai sus anunţa în urmă cu trei ani că “Galata a oferit 3 milioane de euro pentru el”. Turcii au încercat să-l cumpere pe internaţionalul român în perioada când acesta juca pentru Cordoba, cât şi când îmbrăca tricoul lui Deportivo la Coruna.

Florin Andone, pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray

“Galata a redeschis pista Andone”, este anunţul care a apăut în presa din Turcia astăzi. Sursa citată mai sus suţine că gruparea Cim Bom Bom doreşte să-l cumpere pe Andone pentru a întări atacul. “Plecarea lui Bafetimbi Gomis a afectat ofensiva Galatei, care studiază acum din nou pista Florin Andone cu ajutorul managerului său”.

Anunţul făcut în presa din Turcia în legătură cu interesul lui Galatasaray pentru Florin Andone
Anunţul făcut în presa din Turcia în legătură cu interesul lui Galatasaray pentru Florin Andone

Deşi turcii de la Galatasaray fac tot posibilul să îl cumpere pe Florin Andone, şansele ca Brighton să accepte să se despartă de internaţionalul român sunt pici. Florin Andone a impresionat în tricoul echipei din Premier League, iar englezii nici nu se gândesc să îl lase pe atacant să plece de pe Falmer Stadium.

Brighton a plătit 6 milioane de euro pentru Andone

În vârstă de 25 de ani, Florin Andone este cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro. Internaţionalul român a ajuns la Brighton în iulie 2018, după ce englezii le-au plătit celor de la Deportivo la Coruna nu mai puţin de 6 milioane de euro. Pe parcursul carierei, Florin Andone a jucat pentru CD Castellon, Villarreal CF B, Atl. Balneares, Cordoba şi Deportivo la Coruna. Atacantul a bifat 21 de selecţii la echipa naţională a României, unde a debutat pe 13 iunie 2015 şi pentru care a înscris un singur gol.