Premier League

Florin Andone, mutare neaşteptată! A semnat cu Galatasaray! Prima reacție a fotbalistului

Florin Andone mutare neasteptata A semnat cu Galatasaray Prima reactie a fotbalistului

Florin Andone e gata să semneze cu Galatasaray! Mutarea a fost anunţată chiar pe canalele oficiale ale clubului. Nu e prima oară când Galata încearcă să-l aducă pe atacantul român, în iarna trecută negocierile fiind duse până în ultima zi de transferuri, fără finalitate însă.


UPDATE, 2 septembrie, ora 20:30/ Florin Andone a oferit prima declarație după transferul în Turcia: “De dinainte să semnez am auzit foate multe despre Istanbul, despre Galalatasay. Sunt foarte fericit că am ajuns aici și abia aștept să încep antrenamentele și să îmi cunosc noii colegi. Consider că este un pas important pentru cariera mea, sunt entuziasmat de această provocare. A fost chiar un proces interesant, pentru că știu că Galata m-a dorit și acum 3 sau 4 ani. Acum, totul s-a derulat extrem de rapid, s-a rezolvat totul în 2 zile. Fatih Terim este o adevărată legendă, sunt foarte încântat că voi fi antrenat de dânsul. Chiar am vorbit cu fostul meu coleg de la Deportivo, Emre Colak, și mi-a spus doar lucruri frumoase despre Galatasaray. A fost un factor important în decizia mea“.


UPDATE, 2 septembrie, 18:33 / Galatasaray a anunţat că Florin Andone este noul jucător al echipei!


UPDATE, 2 septembrie, 14:47 / FRF a anunțat că atacantul Florin Andone a fost învoit pentru câteva ore de la echipa națională a României pentru a efecta vizita medicală la Galatasaray Istanbul.


Florin Andone, spre Galatasaray! Anunţul oficial făcut de turci

“Galatasaray Istanbul anunţă că negociază în acest moment împrumutul atacantului român Florin Andone de la Brighton & Hove Albion”, a fost anunţul postat pe contul oficial de tweeter al formaţiei din cel mai mare oraş al Turciei. Galata doreşte să îl ia pe vârful care nu a reuşit să îşi câştige un post de titular clar la formaţia din sudul Angliei, iar acum i-a mai şi enervat pe oficialii lui Brighton după ce a încasat un cartonaş roşu în partida cu Southampton, după ce începutul de sezon îl găsise marcând din postura de rezervă în prima etapă împotriva celor de la Watford.

Negocierile dintre Andone şi Galatasaray sunt vechi şi au mai existat două “runde”, ambele neîncununate de succes. Prima a fost pe vremea când atacantul evolua în Spania, la Cordoba, însă atunci românul a ales să semneze cu Deportivo La Coruna.

În iarna lui 2019, Galata a făcut o nouă tentativă de a îl înregimenta pe jucătorul român de 26 de ani, însă negocierile cu Brighton au eşuat, Galata dorind un transfer definitiv, în timp ce Brighton era de acord doar cu împrumutul.

Tags: