Premier League

Florin Andone, nici măcar rezervă în Manchester City – Brighton! Fanii echipei au luat foc! Foto

29.09.2018 | 18:46
Florin Andone nici macar rezerva in Manchester City  Brighton Fanii echipei au luat foc Foto

Florin Andone nu este nici măcat rezervă în Manchester City – Brighton, meci care se dispută în etapa a 7-a din Premier League. Atacantul român nu a prins lotul pentru partida de pe “Etihad Stadium”, iar fanii formaţiei antrenate de Chris Hughton au criticat decizia luată de antrenorul echipei.

“Andone nu este nici măcar pe banca de rezerve. Când aveţi de gând să-l folosiţi”, “No Andone, no party”, “Nu-l merită pe Andone”, “Nu înţeleg de ce am transferat aceşti jucători? Ali nu a fost titular încă, iar Andone nu e nici rezervă” sau “Nu înţeleg de ce avem trei fundaşi pe bancă, dar Andone nu este acolo”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor lui Brighton pe Twitter. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Florin Andone, nici măcar rezervă în Manchester City – Brighton

Florin Andone nu a fost nici măcar rezervă în partida Manchester City – Brighton, iar absenţa atacantului de 25 de ani este cauzată de faptul că jucătorul nu este încă pregătit din punct de vedere fizic. Conform site-ului premierinjuries.com, fotbalistul va reveni pe teren pe 5 octombrie 2018, având un status de 50% pentru a fi în lot în etapa viitoare din Premier League. Cu toate acestea, Chris Hughton declara vineri că jucătorul este apt de joc. “Andone este apt de joc. A fost o perioadă dificilă pentru el, a venit accidentat Ştiam asta, iar acest lucru i-a întarziat pre-sezonul. A avut apoi o altă accidentare uşoară în cantonament, o lovitură care a amânat revenirea. Nu are foarte multe meciuri în picioare, însă a jucat la U23 în urmă cu două săptamăni”, a declarat antrenorul lui Brighton.

În etapa precedentă, Florin Andone a fost rezervă în meciul Brighton – Tottenham 1-2, iar fanii echipei l-au criticat pe Chris Hughton pentru că nu l-a folosit pe atacantul român. Adus în vară de la Deportivo La Coruna, fotbalistul de 25 de ani s-a accidentat în această vară şi a ratat o bună parte din pregătire. Recent, Florin Andone a bifat 45 de minute pentru Brighton U23, fără a reuşi să marcheze.