Sport

Transfer bombă pregătit de Rapid! Florin Andone este la un pas să semneze cu echipa giuleșteană

Rapid se pregătește pentru a forța locurile de play-off, iar pentru a-și atinge obiectivele, giuleștenii pregătesc un adevărat transfer bombă, și anume Florin Andone.
07.01.2022 | 19:43
Transfer bomba pregatit de Rapid Florin Andone este la un pas sa semneze cu echipa giulesteana
Transfer bombă pregătit de Rapid! Florin Andone. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Florin Andone evoluează în prezent la Cadiz, formație din prima ligă din Spania, însă în ultima perioadă, atacantul a fost lăsat mai mult pe plan secund de antrenor.

Florin Andone încă aparține de Brighton, de unde a fost împrumutat la Cadiz, însă revenirea în Spania pare să ajungă la un final, mai repede decât se așteptau oficialii iberici, dar și atacantul român.

ADVERTISEMENT

Rapid pregătește transferul lui Florin Andone

Rapid pregătește transferul lui Florin Andone de la Brighton, club de care încă aparține atacantul român, care a fost împrumutat în vară la Cadiz, unde nu va mai continua, anunță 1923.ro.

Atacantul român a fost împrumutat în ultimii ani de Brighton la diverse formații, fără finalitate pentru Florin Andone, care a fost nevoit să revină mereu la clubul de care aparține.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2019-2020, Florin Andone a fost împrumutat la Galatasaray, unde a făcut cuplu în atac cu Radamel Falcao, unde începuse bine sub comanda lui Fatih Terim.

Din nefericire, atacantul român a suferit o accidentare dură, motiv pentru care nu a mai fost cumpărat în cele din urmă de formația din Turcia.

ADVERTISEMENT
  • 1.200.000 de euro este cota de piață a lui Florin Andone, conform transfermarkt.com

Revenirea în Spania nu l-a ajutat pe Florin Andone

În vară, Brighton l-a împrumutat pe Florin Andone în Spania, la Cadiz, iar revenirea în La Liga părea să fie de bun augur pentru acesta, însă nu s-a întâmplat așa.

Florin Andone nu a mai avut evoluțiile pe care le-a avut în La Liga în tricoul lui Deportivo La Coruna sau Cordoba și a intrat și într-un conflict cu antrenorul echipei.

ADVERTISEMENT

Așadar, Florin Andone caută o nouă provocare și un transfer în România ar fi o premieră pentru el, deoarece a plecat din țară de la o vârstă fragedă, copilăria și adolescența sa fiind trăită în Spania.

Rapid este o echipă pe placul lui Florin Andone, în urmă cu mai mulți ani, recunoștea că se simte apropiat de giuleșteni, deși tatăl și fratele său sunt susținători ai lui Dinamo:

„Tata şi fratele meu ţineau cu Dinamo, eu am dat-o cu Rapidul. Mi-e un pic greu să-i urmăresc de la distanţă, dar cred că acum, prin venirile lui Daniel Niculae şi Săpunaru, vor creşte ca grup!”.

  • 28 de ani are Florin Andone
ADVERTISEMENT