Fotbal intern

Florin Andone, după România – Spania 1-2: „Am fi meritat egalul”

06.09.2019 | 00:12
Florin Andone dupa Romania  Spania 12 Am fi meritat egalul

România a pierdut cu 1-2 partida jucată pe Arena Națională, în fața celor din naționala Spaniei. Tricolorii au fost dominați categoric în prima repriză, dar în partea a doua a meciului au reușit să echilibreze jocul. Florin Andone a intrat pe teren în a doua repriză și a și reușit să înscrie după o pasă primită de la George Pușcaș.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,07 este cota pentru un succes al României în meciul cu Malta. Vezi toate cotele AICI

Florin Andone ar fi vrut un egal pentru România la meciul cu Spania

Florin Andone a comentat rezultatul meciului la finalul partidei: „Din păcate nu am reușit să egalăm. În ultimele minute am încercat să scoatem un egal, am avut ocazii. Din păcate acesta este fotbalul. Au un lot valoros, au reușit să țină de minge. Sunt mândru de ceea ce am făcut pe teren, de toți băieții care au luptat pe teren și din punctul meu de vedere am fi meritat egalul.”

Întrebat despre dominația Spaniei în prima repriză, Andone a spus: „Tătărușanu a fost omul meciului. Cred că toată lumea e de acord cu asta, dar în a doua repriză am încercat să îl ajutăm și noi”.

Cât despre dominarea Spaniei, fostul atacant de La Liga a spus: „Știam ceea ce ne așteaptă. O echipă foarte puternică, o echipă cu jucători foarte buni. Am încercat să ne apărăm, să ne închidem. E bine că am scăpat doar cu 1-0 în prima repriză, păcat că am luat golul de 2-0. După golul pe care l-am marcat noi cred că am venit peste ei și am stat peste ei în finalul meciului”, a mai spus Andone, la Pro Tv.