Fotbal international

Florin Andone și-a criticat clubul de care aparține! „Sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat la Brighton”

19.09.2019 | 15:09
Florin Andone și-a criticat clubul de care aparține! „Sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat la Brighton”
Florin Andone își dorește să rămână la Galatasaray. Sursă foto: onlinesport.ro

Florin Andone și-a criticat clubul de la care este împrumutat la Galatasary. Atacantul român a spus că la Brighton nu a primit prea multe șanse în echipă, deși se pregătea bine și ar fi putut fi de folos în teren. Andone își dorește să rămână la Galatasaray definitiv, la sfârșitul sezonului.

Crtiticile aduse de Florin Andone pentru Brighton

Florin Andone și-a criticat clubul de care aparține și speră să rămână în Turcia, dezamăgit de experiența trăită în Premier League: „Sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat. Nu spun că sunt foarte bun, dar nu am primit aceleași șanse ca ceilalți jucători. Am adus mai mulți jucători cate au evoluat în multe meciuri consecutive pentru a intra în formă”.

„Eu de ce nu am avut parte de același tratament? Sunt foarte dezamăgit cu clubul pentru această situație. Vreau să rămân la Galatasaray!”, a mai spus internaționalul român.

  • 26 de ani a împlinit Florin Andone pe 11 aprilie
Florin Andone este dezamăgit de experiența de la Brighton. Sursă foto: hepta.ro
Florin Andone este dezamăgit de experiența de la Brighton. Sursă foto: hepta.ro

„Îmi doresc să învăț cât mai multe de la Falcao”

Atacantul român a vorbit și despre concurența cu Radamel Falcao, starul columbian adus de Galatasaray în vară. Florin Andone crede că are multe lucruri de învățat de la „El Tigre”: Falcao este un mare atacant, un jucător incredibil, dar asta e o experiență foarte bună pentru mine. Voi încerca să învăț de la Falcao și să îmi îmbunătățesc jocul”.

„Ei au opțiunea de cumpărare care poate fi activată în ianuarie. Să fiu sincer, nu vreau să mă întorc atunci. Vreau să fiu aici tot sezonul. Știu că va fi greu”, a mai spus Florin Andone. Atacantul român a ajuns la Brighton de la Deportivo La Coruna în vara anului 2018 și a reușit să înscrie 6 goluri în 30 de meciuri pentru formația engleză.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Florin Andone, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri