Fotbal international

Florin Andone, transfer în Premier League! A semnat cu Brighton Albion!

25.05.2018 | 18:19
Florin Andone transfer in Premier League A semnat cu Brighton Albion

Florin Andone a plecat de la Deportivo La Coruna, după ce formaţia din Galicia a retrogradat în liga a doua din Spania. Internaţionalul român a fost dorit de Everton sau Burnley, însă atacantul de 25 de ani a ales-o pe Brighton.


UPDATE, ora 18:20 / Florin Andone a semnat cu Brighton Albion, anunţul fiind făcut de site-ul oficial al clubului. “Suntem foarte încântaţi să anunţăm că Florin Andone a ajuns la un acord cu noi. Este un jucător pe care l-am urmărit în trecut şi va aduce un plus ofensivei noastre”, a declarat Chris Hughton, antrenorul echipei de pe locul 15 din Premier League.


We are delighted that Florin has agreed to join us. He is a player that we have tracked for some time, and he will add a new dimension to our attacking options.

“He is a very hard-working player, and has proven his quality at the highest level in Spain, as well as at international level. I am looking forward to working with him next season.”

Conform sport.ro, Florin Andone va semna sâmbătă cu Brighton, formaţie care a terminat pe locul 15 în sezonul recent încheiat din Premier League. Atacantul de 25 de ani şi-a dat deja acordul pentru mutarea la formaţia din prima ligă din Anglia.

Câţi bani primeşte Deportivo după transferul lui Florin Andone în Premier League

După retrogradarea cu Deportivo La Coruna, clauza de reziliere a contractului fotbalistului român a scăzut de la 30 de milioane de euro la şase milioane de euro, sumă pe care Brighton pare că a acceptat să o plătească. Vineri, reprezentantul lui Florin Andone a confirmat în Mundo Deportivo că atacantul va pleca, însă nu a precizat dacă va merge în Premier League.

Florin Andone va ajunge în Premier League
Florin Andone va ajunge în Premier League