Fotbal intern

Florin Andone a aflat cât va sta în afara terenului. Atacantul român va lipsi aproximativ două luni

11.11.2019 | 13:00
Florin Andone a aflat cat va sta in afara terenului Atacantul roman va lipsi aproximativ doua luni
ADVERTISEMENT

Florin Andone s-a accidentat la ultimul meci din campionatul Turciei jucat de Galatasaray în compania lui Gaziantep Gazișehir, formație pregătită de Marius Șumudică și a ieșit de pe teren după doar 11 minute de la începutul partidei.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,51 este cota pentru “1X” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UPDATE 11 noiembrie, ora 13:01 / FRF a anunțat că Florin Andone va lipsi de pe teren aproximativ două luni, printr-o postare pe site-ul oficial: „În urma examenului RMN, diagnosticul inițial s-a confirmat, din păcate. În urma dialogului dintre staff-ul medical al naționalei cel al clubului din Istanbul, Florin a suferit o leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept și va absenta cel puțin 2 luni – 2 luni și jumătate, perioada estimată pentru recuperare. Florin, te așteptăm și mai puternic, avem nevoie de tine să pregătim Euro 2020!”


ȘTIRE INIȚIALĂ:

Florin Andone va fi indisponibil pentru meciurile cu Suedia și Spania

FRF a făcut anunțul pe site-ul oficial în care a transmis că Florin Andone nu se va alătura lotului și va indisponibil pentru meciurile cu Suedia și Spania: În urma dialogului dintre staff-ul medical al echipei naționale și cel al Galatei, primul diagnostic pentru Florin este de leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept”.  

ADVERTISEMENT

„În aceste condiții, din păcate, Andone este inapt pentru partidele României cu Suedia și Spania din preliminariile Euro 2020. Rămâne ca jucătorul să fie supus astăzi, în Turcia, unui examen RMN pentru stabilirea exactă a diagnosticului și nu se va mai alătura lotului la Mogoșoaia. Capul sus, Florin! Sănătate și curaj! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!”, s-a arătat într-un mesaj de pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Lotul României pentru meciurile cu Suedia și Spania

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 65/0) Florin Niță (Sparta Praga 2/0), Silviu Lung (Kayserispor 3/0)

ADVERTISEMENT
Fundași: Vasile Mogoș (Cremonese, 0/0), Romario Benzar (Lecce, 18/0), Adrian Rus (MOL Fehervar, 3/0), Ionuț Nedelcearu (FC UFA, 7/0), Iulian Cristea (FCSB, 1/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 0/0) Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 12/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 17/0)

Mijlocași: Ciprian Deac (CFR Cluj, 22/4), Ianis Hagi (Genk, 8/0), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 20/1), Tudor Băluță (Brighton, 5/0), Dan Nistor (Dinamo București, 2/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 5/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 9/2), Florinel Coman (FCSB, 1/0), Nicolae Stanciu (Slavia Paraga, 35/10), Constantin Budescu (Astra Giurgiu, 12/5)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 36/13), George Pușcaș (Reading, 12/6), Denis Alibec (Astra Giurgiu, 9/1)

ADVERTISEMENT