Premier League

Revenire cu ghinion pentru Florin Andone! Atacantul român s-a reaccidentat după doar 13 minute. Video

09.04.2021 | 18:35
Revenire cu ghinion pentru Florin Andone Atacantul roman sa reaccidentat dupa doar 13 minute Video
ADVERTISEMENT

Florin Andone s-a recuperat după accidentarea suferită anul trecut și va juca, în sfârșit, după o pauză de 10 luni, Brighton având un plan clar stabilit pentru atacantul român.

UPDATE, 9 aprilie, ora 18:30 / Florin Andone s-a întors pe gazon după aproape zece luni de pauză. Atacantul a fost titular în Brighton U23 – Southampton U23, din Premier League 2. Românul nu a rezistat decât 13 minute în partida de la U23. Andone a dat o centrare, iar ulterior a arătat grimase de durere. La scurt timp, managerul lui Brighton U23 l-a chemat la schimbare.

ADVERTISEMENT


ȘTIRE INIȚIALĂ, 8 aprilie, ora 19:19 /

Florin Andone s-a accidentat la genunchi când încă evolua la Galatasaray, echipă la care a fost împrumutat în sezonul trecut de la Brighton.

Acum, Brighton îl va trimite să joace la echipa U23, iar după câteva meciuri se va putea întoarce în formația lui Graham Potter, care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Florin Andone revine pe teren după 10 luni de la accidentarea groaznică

Florin Andone va reveni pe teren vineri, 9 aprilie, într-un duel dintre Brighton U23 și Southampton U23, după o pauză lungă de 10 luni, din cauza unei accidentări la genunchi.

„A lipsit mult timp din cauza problemei la genunchi. A muncit foarte mult să revină alături de echipă și va primi câteva minute în următorul meci de la echipa U23, e un lucru bun pentru noi. Va trebui să facă pașii necesari pentru a-și recăpăta forma fizică, având în vedere că a lipsit aproximativ 9 luni.

ADVERTISEMENT

Nu e ușor să intri într-un meci din Premier League, iar noi punem accent pe recăpătarea formei fizice și strângerea minutelor pe teren”, a spus Graham Potter, antrenorul lui Brighton. la conferința de presă de astăzi, conform The Argus.

Antrenorul aștepta revenirea lui Florin Andone

Florin Andone era așteptat de către Graham Potter, cel care recunoștea la finalul anului 2020 că este nerăbdător să îl vadă pe român din nou pe terenul de fotbal.

ADVERTISEMENT

„Îl așteptăm la începutul anului viitor. Muncește mult pentru a se recupera cât mai repede, dar a trecut printr-o operație dificilă și nu poate juca mai devreme de șase luni.

Trebuie să avem răbdare cu el pentru a fi siguri că totul va fi bine când se va întoarce”, spunea Graham Potter.

Andone a evoluat de-a lungul carierei sale la CD Castellon, Villarreal B, Atletico Baleares, Cordoba, Deportivo La Coruña, Brighton și Galatasaray.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Florin Andone, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT