Cele mai citite

Florin Andone vorbeşte ÎN PREMIERĂ despre un transfer: “Îmi doresc să progresez!”

Florin Andone este unul dintre cei mai buni jucători ai Cordobei în acest sezon. Atacantul român a marcat 5 goluri pentru codaşa din Primera Division şi evoluţiile bune au atras atenţia mai...
12.05.2015 | 15:50
Florin Andone vorbeşte ÎN PREMIERĂ despre un transfer:

Florin Andone este unul dintre cei mai buni jucători ai Cordobei în acest sezon. Atacantul român a marcat 5 goluri pentru codaşa din Primera Division şi evoluţiile bune au atras atenţia mai multor echipe din Premier League şi Primera Division.

Românul a declarat într-o conferinţă de presă că ia în calcul orice posibilitate de a progresa: ”Nu sînt foarte la curent cu ce se vorbeşte. Mai am doi ani de contract şi sînt liniştit. Trebuie să-mi evaluez toate opţiunile atunci cînd mă voi întîlni cu şefii clubului, la discuţii, dar un lucru e clar: ca fotbalist, îmi doresc să progresez. Mi-am îndeplinit obiectivele fixate la începutul sezonului, dar în ceea ce priveşte retrogradarea echipei, vina este a tuturor”, a declarat Andone.

Echipa care insistă cel mai mult pentru Florin Andone este Aston Villa care e dispusă să plăteacă 5 milioane de euro în schimbul românului. Andone mai are 2 ani de contract cu cei de la Cordoba.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri