Florin Andone bate un record la Deportivo! ”Vom lupta până la final”

Filon Stan   
in Fotbal international
27/03/2018, 16:05
Florin Andone bate un record la Deportivo! ”Vom lupta până la final”

Florin Andone scrie istorie la echipa sa de club, Deportivo! Românul este singurul fotbalist care a primit pentru a doua oară la rând premiul pentru fotbalistul lunii la formaţia de pe El Riazor, distincţie acordată pe baza votului fanilor.

Fanii şi-au exprimat preferinţele pe Twitter (2.817 voturi, 69% dintre ele în favoarea lui Andone) şi pe Facebook (176 de voturi, dintre care 73,9% pentru Andone).

Andone le-a mulţumit fanilor. ”Vom lupta până la finalul sezonului”

“Le mulţumesc fanilor, tuturor celor care m-au votat. E un premiu frumos. Chiar dacă situaţia noastră nu e cea mai bună, un astfel de premiu te face întotdeauna să zâmbeşti. Vom lupta până la finalul sezonului şi vom da totul pe teren pentru a termina cu bine, pentru că mai sunt multe puncte în joc şi trebuie să încheiem cu capul sus”, a declarat Florin Andone după ce a primit premiul pentru Fotbalistul Lunii Februarie la Deportivo, potrivit site-ului oficial al clubului. Deportivo La Coruna se zbate pentru evitarea retrogradării. După 29 de etape, cu 9 înainte de finalul sezonului, este pe penultimul loc, respectiv locul 19.

Închide ×