Fotbal intern

Florin Bejan, out de la Dinamo! Fundaşul a fost împrumutat la o echipă din play-out!

04.02.2020 | 18:26
Florin Bejan out de la Dinamo Fundasul a fost imprumutat la o echipa din playout
ADVERTISEMENT

Florin Bejan a fost cedat de cei de la Dinamo la Academica Clinceni pentru a doua parte a acestui sezon. Fundaşul central a prins puţine minute în acest sezon şi nu a mai intrat în calculele lui Dusan Uhrin pentru a doua parte a sezonului. 

Florin Bejan, out de la Dinamo! A fost împrumutat la Clinceni

De altfel, fundaşul central venit de la Astra Giurgiu în vară a avut apariţii în doar patru meciuri pentru “câini”: Viitorul vs Dinamo (5-0), CFR Cluj vs Dinamo (1-0), Dinamo vs Academica Clinceni (4-2) și FC Botoșani vs Dinamo (1-0).

ADVERTISEMENT

Florin Bejan va evolua până în vară la Academica Clinceni, echipă la care vrea să pună umărul pentru evitarea retrogradării. Fundaşul central ar putea să se întâlnească în play-out cu echipa de care aparţine.

Deşi a început perfect anul, cu o victorie cu 2-0, conculdentă cu Astra Giurgiu, Dinamo are şanse mici să mai prindă play-off-ul, în condiţiile în care este la 5 puncte de locul 6, ocupat de FC Botoşani, cu 3 etape înainte de final.

ADVERTISEMENT

Bejan, comparat de Dinu cu un “chitarist la Untold”

Evoluţiile lui Florin Bejan din prima parte a sezonului au fost criticate de Cornel Dinu, care l-a comparat pe fundaş cu un “chitarist de la Untold” după meciul câştigat de “câini” cu Academica Clinceni, scor 4-2:

“Aduceţi-l pe Bejan să-l vadă lumea! Nu există ordinărie mai mare şi nepricepere şi jaf fotbalistic. Iertaţi-mă că vorbesc aşa, dar mi-au venit dracii. E ridicol!

ADVERTISEMENT

Nu are nicio treabă cu Dinamo. Zici că e chitarist la Untold. Atât îl poţi pune, să facă play-back pe scenă. Cum să îi dai voie să calce pe urmele lui Nelu Nunweiller? Vine amărâtul de la Clinceni şi el se întoarce cu spatele. Cine l-a adus pe ăsta?”, a spus atunci Cornel Dinu.

Ultimul meci pe care l-a prins Florin Bejan la Dinamo a fost împotriva lui FC Botoşani, în finalul anului trecut. Pentru “câini” este un meci de tristă amintire, pierdut cu 0-1 din cauza unui gol încasat în final de meci care i-a lăsat doar cu şanse teoretice la calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Însă, echipa speră după victoria împotriva Astrei Giurgiu cu 2-0. Pentru formaţia lui Dusan Uhrin urmează trei etape de foc în care dacă obţin maximum de puncte ar putea să profite de un eventual joc al rezultatelor, astfel încât să se califice în play-off. Dinamo mai are de jucat cu FC Voluntari, FCSB şi Gaz Metan.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Bejan 
  • 2021 este anul în care îi expiră contractul lui Bejan la Dinamo 

 

ADVERTISEMENT