News

Florin Belu, finul lui Nuțu Cămătaru, ar fi păcălit o fată că filmează o reclamă și ar fi violat-o. Bărbatul, reținut 30 de zile. Update

03.03.2021 | 10:36
Florin Belu finul lui Nutu Camataru ar fi pacalit o fata ca filmeaza o reclama si ar fi violato Barbatul retinut 30 de zile Update
Florin Belu, finul lui Nuțu Cămătaru, a păcălit o fată că filmează o reclamă și a violat-o. A fost reținut 24 de ore. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Belu, poreclit ”Ureche”, finul lui Nuțu Cămătaru, a fost reținut 30 de zile cu acuzația de viol. Acesta ar fi păcălit o fată că filmează o reclamă și apoi a agresat-o sexual.


UPDATE, 4 martie, ora 11:37 / Ministerul Justiției a anunțat, pe site-ul oficial, reținerea pentru următoarele 30 de zile a lui Florin Belu, finul lui Nuțu Cămătaru.

ADVERTISEMENT

”Soluția pe scurt: În temeiul art. 226 alin. (…) admite propunerea de arestare preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 Cod penal.

În temeiul art. 226 alin. 2 se va dispune arestarea preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 03.03.2021, până la data de 01.04.2021, inclusiv. În temeiul art. 230 va emite mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului”, se arată în comunicatul oficial.

ADVERTISEMENT

Știrea inițială, 3 martie, ora 10:36 /  Informația a fost publicată de cei de la G4Media, pe surse, care mai anunță că bărbatul a fost reținut marți, 2 martie 2021, de către agenții din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

În vârstă de 46 de ani, Belu ar fi chemat o tânără pentru realizarea unei reclame la o companie imobiliară, după ce în prealabil a întâlnit-o în mediul online.

ADVERTISEMENT

Florin Belu, finul lui Nuțu Cămătaru, ar fi fost reținut 24 de ore pentru viol

În cursul zilei de marți, 2 martie, un bărbat de 46 de ani a fost reținut, de către polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Sursa citată notează că e vorba despre Florin Belu, zis ”Ureche”, ”locotenent” al Cămătarilor și finul lui Nuțu Cămătaru.

Luna trecută, o tânără a reclamat faptul că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară.

ADVERTISEMENT

Fata a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

”Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual”, se arată în comunicatul autorităților, citate de G4Media.

Belu riscă încă 30 de zile după gratii

În urma acestor acuzații, bărbatul acuzat de viol a fost condus la audieri, iar ulterior, în baza probatorului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol,

În următoarea perioadă, Belu urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală de arestarea pentru următoarele 30 de zile.

ADVERTISEMENT