Life

Îl mai ții minte pe Florin Birică, primul câștigător la Dansez pentru tine? Uite din ce a ajuns să facă bani acum

Florin Birică, primul câștigător Dansez pentru tine, a devenit cunoscut după ce a obținut marele premiu la show-ul difuzat de Pro TV. Uite din ce a ajuns acesta să facă bani.
15.11.2021 | 12:55
Il mai tii minte pe Florin Birica primul castigator la Dansez pentru tine Uite din ce a ajuns sa faca bani acum
Ce mai face Florin Birică, primul câștigător Dansez pentru tine. Din ce face bani. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Florin Birică este primul câștigător al show-ului „Dansez pentru tine”, difuzat la Pro TV în perioada 2006 – 2013. În primul sezon, acesta a fost partenerul de dans al Andrei Măruță și a reușit să câștige marele premiu de 60.000 de eur0.

Tânărul i-a impresionat pe români, dar și pe Andra. Florin Birică a apărut și pe scena de la „Românii au talent”, în urmă cu doi ani, iar cântăreața l-a recunoscut imediat.

ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de primul câștigător Dansez pentru tine. Din ce face bani Florin Birică

La 15 ani de când a câștigat primul sezon „Dansez pentru tine”, atunci când a dansat cu Andra Măruță, viața lui Florin Birică s-a schimbat radical.

Acesta a investit premiul de 60.000 de euro pe un apartament din Iași, unde a locuit alături de iubita lui. Între timp, aceasta s-a despărțit de el și a plecat să lucreze în Italia, notează cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Până în ianuarie 2017, Florin Birică a lucrat educator la Direcţia Generală De Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi. În prezent, acesta este membru al Filarmonicii Moldova din oraşul natal.

În 2019, Florin Birică a venit la „Românii au talent”, unde a concurat alături de corul Aletheia din Iași. Soția lui Cătălin Măruță l-a recunoscut imediat și i-a mărturisit că el este cel care a învățat-o să danseze.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a bucurat pentru că fostul ei partener de dans a ajuns în acest cor și i-a lăudat pe toți pentru performanța de la show-ul de talente.

„V-am văzut cu alţi ochi. Nu ştiu dacă v-a spus Florin, dar el a fost partenerul cu care am câştigat «Dansez pentru tine». Alături de el am învăţat să dansez.

ADVERTISEMENT

Ultima dată mi-ai spus că te-ai apucat să cochetezi cu muzica, dar nu m-am gândit că tu cânţi aşa frumos.

Mă bucur că ţi-ai găsit locul într-un grup atât de talentat şi că faci treaba asta. Vă felicit pe toţi, a sunat foarte bine”, le-a transmis Andra la momentul respectiv.

În 2020, Andra și Florin Birică s-au revăzut la un concert din Iași. Fostul concurent de la „Dansez pentru tine” s-a fotografiat alături de îndrăgita cântăreață și a postat imaginea pe rețelele de socializare, unde a primit un număr mare de aprecieri.

ADVERTISEMENT
Tags: