Fotbal intern

Florin Bratu a anunţat cine va absenta în Dinamo – Astra! Ce a spus de noile achiziţii ale echipei

13.09.2018 | 23:23
Florin Bratu a anuntat cine va absenta in Dinamo  Astra Ce a spus de noile achizitii ale echipei

Florin Bratu a anunţat cine va absenta în Dinamo – Astra, meci care se va disputa vineri, de la ora 21:00, în etapa a opta din Liga 1 Betano. Antrenorul “câinilor” a prefaţat duelul contra formaţiei giurgiuvene şi a susţinut că va încerca să-l blocheze pe Denis Alibec.

“Doar Ivan Pesic are probleme, nu va fi în lot pentru această partidă. Vom încerca să-l blocăm pe Alibec dacă va juca, e un jucător cu calități. Nu știu dacă vor fi mulți fani la acest meci, trebuie să fim realiști. Să sperăm că cei care vor veni vor fi alături de echipă. Noi sperăm să-i facem fericiți”, a declarat Florin Bratu în conferinţa de presă premergătoarea meciului cu Astra Giurgiu.

Florin Bratu şi-a prezentat achiziţiile înainte de Dinamo – Astra

Teddy Mezague și Danijel Subotic sunt ultimii fotbalişti transferaţi de Dinamo, iar Florin Bratu a vorbit despre cele două achiziţii făcute înainte de partida cu Astra Giurgiu. Antrenorul de 38 de ani a afirmat că i-a dorit pe cei doi jucători, iar despre Teddy Mezague a susţinut că l-a urmărit în ultimele luni. “Sunt jucători pe care i-am dorit, jucători care au un plus de experiență. A venit un fundaș central puternic pe care l-am urmărit ceva vreme, a jucat multe meciuri sezonul trecut la Mouscron, am avut referințe foarte bune. Daniel Subotic a mai fost în România și are ambiția de a demonstra multe lucruri. Mi-am dorit un jucător cu profil de pivot pentru că, avându-i pe Daniel Popa și Axente, care sunt diferiți, el venind cu un stil diferit, vom putea să ne desfășurăm mai bine. Joacă foarte bine cu spatele la poartă, are alte calități și e normal să îmbinăm astfel de lucruri pentru binele echipei”, a susţinut Florin Bratu.

Danijel Subotic nu a avut cifre foarte bune la Şahtior Karagandi, unde nu a marcat niciun gol în cele 13 meciuri jucate. Cu toate acestea, Florin Bratu a spus că atacantul de 29 de ani are o vârstă la care mai poate demonstra multe. “Se putea întâmpla să aducem un golgheter, iar la Dinamo să nu înscrie. Nu e o regulă. E adevărat că asta contează foarte mult, dar în discuțiile cu el l-am văzut motivat, la fel și la antrenament, așa că sper să demonstreze. E la o vârstă bună la care poate arăta și demonstra multe. Normal că fizic nu stau foarte bine, au jucat ultima dată în luna iunie. Nu e foarte mult, dar să ne gândim că s-au transferat jucători care nu au mai jucat de un an. Nu am adus jucători pentru că, așa cum e cazul lui Subotic, e impresariat de Anamaria Prodan, ci ne-am uitat, ne-a plăcut și a coincis să fie impresariat de ea și nu e problemă, îi mulțumesc pe această cale. Avem câte doi jucători pe fiecare poziție, o să vedem la antrenamente și sperăm ca Dinamo să fie mai echilibrată în fiecare compartiment”, a mai precizat antrenorul “câinilor”.

Florin Bratu a anunţat cine va absenta în Dinamo - Astra şi a vorbit despre ultimele achiziţii ale clubului
Florin Bratu a anunţat cine va absenta în Dinamo – Astra
Tags: