Fotbal intern

Florin Bratu dezvăluie motivul plecării lui Antun Palic. “Bine că s-a întâmplat acum!”

29.06.2018 | 20:04
Florin Bratu dezvaluie motivul plecarii lui Antun Palic Bine ca sa intamplat acum
ADVERTISEMENT

Florin Bratu a dezvăluit de ce a plecat Antun Palic de la FC Dinamo Bucureşti! Croatul care a purtat şi banderola de căpitan în “Ştefan cel Mare” a cerut rezilierea contractului, deşi înţelegerea mai era valabilă până în vara anului 2019.

“Încă de la primul antrenament din acest sezon, el a venit și mi-a spus că nu mai poate da totul pentru Dinamo, că nu se mai simte pregătit, că are probleme familiale, vrea mai aproape de casă, că e cel mai vechi jucător al lui Dinamo, că nu simte sută la sută să se antreneze și să dea totul pentru club.”

ADVERTISEMENT

Florin Bratu ştie de ce a vrut Antun Palic să plece de la Dinamo

“Am comunicat asta conducerii și iată că în 2 săptămâni de atunci s-a luat decizia ca acest contract să se rezilieze. E complicat să lucrezi cu jucători care nu își doresc. L-am văzut și la antrenamente, nu mai avea preocupare mare. E complicat să lucrezi cu astfel de jucători care nu sunt fericiți. Mă bucur că s-a întâmplat acum și nu mi-a spus după 2-3 meciuri din campionat că el nu mai este fericit la Dinamo și el nu mai simte nimic pentru acest club”, a spus Florin Bratu la o emisiune de sport.

Ce zice Bratu despre transferurile de la Dinamo

Florin Bratu a vorbit şi despre transferurile care urmează să fie făcute de Dinamo“Sper ca săptămânile viitoare să se rezolve cu cei doi jucători pe care îi doresc. Nu știu dacă până duminică se pot rezolva cele câteva transferuri pe care le dorim, dar spe ca săptămâna viitoare să se rezolve că avem nevoie de jucători la Dinamo pentru a ne întări”.

ADVERTISEMENT